Wat gebeurt er als vier sterrenchefs de koppen bij elkaar steken? Er ontstaan spetterende smaakbommetjes die hun weg vinden naar een gloednieuw out of the box foodconcept: unBOXed. Thuis of op kantoor proeven van de creaties...
Lees meerDoor: TOM MICHIELSEN 02 april 2021 07:00 Voor De Tijd Midden in coronatijden en lockdowns bouwt Jan Kegels het horeca-, catering- en winkelconcept 'Jean sur Mer' uit rond vis. In december opende hij de visbar Harbour Café op...
Lees meerSOJA EEN DUURZAME KEUZESoja is ALPRO's meest gebruikte ingrediënt. Dus wel goed om te weten dat die regenwoud- en GGO-vrij is."Het grootste deel is van Europese kweek, de rest komt uit Canada (en wordt over zee getransporteerd...
Lees meerWant to read the latest interviews directly delivered to your mailbox, sign up for our Newsletter. Every Friday we publish a newsletter with a recap of the week. New articles, interviews and more. We do not spam we do not sell your info to third parties.
Budgetten bepalen is een cruciaal onderdeel van het runnen van uw horecabedrijf. Tips voor het berekenen van uw Food Cost (Percentage).
Beheerd door DMC BV
Halfweg 35
B-2450 Meerhout
+32495/53.55.55
BE 0480 153 760