Door: TOM MICHIELSEN 02 april 2021 07:00 Voor De Tijd Midden in coronatijden en lockdowns bouwt Jan Kegels het horeca-, catering- en winkelconcept 'Jean sur Mer' uit rond vis. In december opende hij de visbar Harbour Café op...
Lees meerSOJA EEN DUURZAME KEUZESoja is ALPRO's meest gebruikte ingrediënt. Dus wel goed om te weten dat die regenwoud- en GGO-vrij is."Het grootste deel is van Europese kweek, de rest komt uit Canada (en wordt over zee getransporteerd...
Lees meerSlijpservice voor zowel particulier als professional Chef & Knife is een slijpdienst voor chefs, professionals en hobby-koks. Sinds 2019 werken ze samen met een groot aantal gerenommeerde gastronomische restaurants in Vlaanderen. Top chefs vertrouwen op Chef...
Lees meerWant to read the latest interviews directly delivered to your mailbox, sign up for our Newsletter. Every Friday we publish a newsletter with a recap of the week. New articles, interviews and more. We do not spam we do not sell your info to third parties.
Het concept: Stelt je voor: een oase van rust midden in het bruisende Leuven. Een plek waar je even kan ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven en kunt
Beheerd door DMC BV
Halfweg 35
B-2450 Meerhout
+32495/53.55.55
BE 0480 153 760