Logo icoon horeca belgie huisstijl (11)

Gezocht: zaalpersoneel First Dates

5/5
First Dates Horeca Belgie

Voor het Tv-programma First Dates op één is Warner Bros op zoek naar leuk zaalpersoneel.

Misschien ken je het programma al, misschien nog niet. Ik leg het je graag even uit! In First dates komen twee mensen die elkaar nog niet kennen tegenover elkaar aan tafel te zitten voor een drankje en een etentje. Zij zijn zorgvuldig gematcht op basis van wie zij zijn en naar wat voor iemand zij op zoek zijn. Op het einde van de date beslissen zij of er nog een vervolg op hun date gaat komen.  

Dit jaar kunnen mensen niet alleen op romantische, maar ook op vriendschappelijke date komen. Zo kunnen zowel vrijgezelle als niet-vrijgezelle mensen in First dates terecht voor een ontmoeting met iemand met gemeenschappelijke hobby’s, interesses, …  

Maar First dates zou natuurlijk niet bestaan zonder ons zaalpersoneel. Ook dit jaar begeleiden zij onze kandidaten met volle goesting tijdens hun date. Zij bedienen de kandidaten en geven hen graag tips om de zenuwen te temperen en de date extra vlot te laten verlopen.  

Foto First Dates UK

Dit seizoen zijn we op zoek naar zaalpersoneel om ons team te komen versterken. We zijn op zoek naar onervaren en ervaren profielen zoals horecapersoneel, uitbaters van horecazaken, opdieners op evenementen of gewoon mensen die een vlotte babbel hebben, iedereen maakt zeker kans! 

Bekijk hier de video

Ben of ken jij iemand die perfect binnen ons bestaande team zou passen en dit met volle goesting zou doen?

Klik hier om een mail te versturen naar de redactie.

Vermeld in je mail je persoonlijke gegevens en je motivatie. Stuur twee foto’s van jezelf mee.

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen