Logo icoon horeca belgie huisstijl (11)

The founder (trailer)

5/5
The founder Horeca Belgie
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email

Ray Kroc ontmoet Mac en Dick McDonald die een succesvol hamburgerrestaurant runnen. Maar de broers komen erachter dat Kroc hele andere plannen heeft.

De oprichter vertelt het waargebeurde verhaal van hoe een familiebedrijf San Bernardino hamburgertent een van de meest erkende en winstgevende fastfoodketens ter wereld werd. En het is niet wat je denkt. Regisseur John Lee Hancock produceert opnieuw een Hollywood-portret van een Amerikaans bedrijf dat wordt blootgesteld aan zijn ware aard.

The Founder is een Amerikaanse biografische dramafilm uit 2016, geregisseerd door John Lee Hancock en geschreven door Robert Siegel. Met Michael Keaton in de hoofdrol als zakenman Ray Kroc. De film portretteert het verhaal van de oprichting van de fastfoodrestaurantketen McDonald’s, die er uiteindelijk toe leidde dat de oorspronkelijke oprichters van het bedrijf gedwongen werden de controle over te nemen met samenzwerende meedogenloosheid. Nick Offerman en John Carroll Lynch co-ster als McDonald’s oprichters Richard en Maurice McDonald, naast Linda Cardellini als Ray Kroc’s vrouw Joan Smith, en BJ Novak als McDonald’s president en chief executive Harry J. Sonneborn.Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Meest gelezen