Sinds 2016 is 18 juni de Dag van de Duurzame Gastronomie. Op die dag promoten de Verenigde Naties duurzame gastronomie in de horeca.
Lees meerHet is de grootste ergernis van horecaondernemers; gasten die een kwartiertje voor tijd, met een groep van 6 doodleuk afmelden met als rotsmoes dat “er iets tussen is gekomen”. Of helemaal niet op komen dagen. Het...
Lees meerMogelijk kwamen er met de warmte al een aantal ongewenste bezoekers naar uw horecazaak. Algemene regels en een aantal nuttige tips.
Lees meerWant to read the latest interviews directly delivered to your mailbox, sign up for our Newsletter. Every Friday we publish a newsletter with a recap of the week. New articles, interviews and more. We do not spam we do not sell your info to third parties.
Budgetten bepalen is een cruciaal onderdeel van het runnen van uw horecabedrijf. Tips voor het berekenen van uw Food Cost (Percentage).
Beheerd door DMC BV
Halfweg 35
B-2450 Meerhout
+32495/53.55.55
BE 0480 153 760