Logo icoon horeca belgie huisstijl (11)

Sensi in Kalmthout.

5/5
Sensi-restuarant-kalmthout-horeca-belgie-horeca-in-belgie

Ben jij op zoek naar toffe, lekkere food met een twist? Sharing food die net dat tikkeltje meer biedt dan je gewend bent? Culinaire gerechtjes met een duidelijke smoel, boordevol smaak en met een uitgesproken stijl? Dan zit je goed bij SENSI.

Sensi-restuarant-kalmthout-horeca-belgie-horeca-in-belgie

Deze prachtige zaak is gelegen in Kalmthout, een mooie plaats in de Kempen. Bij iedereen wel bekend van de Kalmthoutse heide.
De zaak heeft een warme exclusieve uitstraling waarbij beleving centraal staat. Je voelt hoe er met passie is omgegaan om dit restaurant een originele uitmaling te geven. Warme houttinten gecombineerd met grote vensters geven je een gevoel van gelukzaligheid. Dit wordt benadrukt met een boom die door het dak van de zaak groeit en waar je met enkele vrienden of familie kan rond plaats nemen.

Kies voor smaak en beleving, zonder toegevingen en stijf gedoe. Een keuken die verbaast, verbluft en charmeert. Bij Sensi proef je niet enkel het verschil, je ruikt het, je ziet het … 

Sensi-restuarant-kalmthout-horeca-belgie-horeca-in-belgie


Ons buitenrestaurant is geopend! Met plezier ontvangen wij jullie op ons verwarmd en afgesloten buitenterras, of kunnen jullie onze locatie binnen afhuren voor bedrijfs- of privé evenementen.

Wij vinden dit zeker een aanrader. Wil je dit zelf beleven moet je zeker een kijkje gaan nemen in de zaak van Yves.

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen