Restaurant Klostr

5/5
Restaurant-klostr-vlijtingen-riemst-Horeca-Belgie
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

In Vlijtingen (Riemst) en centraal gelegen in de metropool Hasselt – Maastricht – Tongeren, kan je bij Marie-Paule en Nico terecht voor de perfecte combinatie van wellness, culinaire hoogstandjes en ontspanning.

De totaal high-end gerenoveerde authentieke vierkantshoeve biedt plaats aan groepen tot acht personen.

Het heerlijke aan het aangename koppelen? Restaurant Klost’r is de uitgelezen plaats om je culinair te verwennen. En het leuke: als je in ‘t Vlyt verblijft hoef je er zelfs niet voor de deur uit want ons restaurant is open voor iedereen die culinair wil genieten.

Klost’r , klopt het plaatje helemaal. Een voormalige historische site omgetoverd tot B&B met wellness en restaurant zorgt voor extra verhaal bij de geslaagde vormgeving, het comfortabele, innemende interieur en bovenal de productgedreven, zeer smaakvolle keuken van chef Pieter Kellens. Het keukenteam legde een sterk parcours af langs diverse, uitstekende restaurants om al die kennis en expertise energiek te bundelen in een eigen repertoire vol leuke ideeën zonder daarbij in excessen te vervallen.

Het hele Klost’r team is onder de indruk en dankbaar voor de vermelding ‘ontdekking van het jaar Vlaanderen’ in de Gault&Millau Guide.

Klost’r heeft zijn start niet gemist.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Vul dit formulier in

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Onderwerp

  Uw bericht

  Nieuwe berichten

  Guzto-mediteraans-restaurant-aartselaar-horeca-belgie

  Guzto

  Relax Smile Eat Share Love Proef en geniet van de pure en kleurrijke mediterrane keuken in Aartselaar. GUZTO, is een...

  Meest gelezen

  Guzto-mediteraans-restaurant-aartselaar-horeca-belgie

  Guzto

  GUZTO, een restaurant met een écht verhaal! Passie voor de hedendaagse mediterraanse keuken met een uitgebreid gamma gerechten in "kleine"...

  Restaurant-klostr-vlijtingen-riemst-Horeca-Belgie

  Klostr

  Vlijtingen (Riemst) en centraal gelegen in de metropool Hasselt - Maastricht - Tongeren, kan je bij Marie-Paule en Nico terecht...