Logo icoon horeca belgie huisstijl (11)

Guzto

5/5
Guzto-mediteraans-restaurant-aartselaar-horeca-belgie
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email

Relax Smile Eat Share Love Proef en geniet van de pure en kleurrijke mediterrane keuken in Aartselaar.

GUZTO, is een restaurant met een écht verhaal! Passie voor de hedendaagse mediterraanse keuken met een uitgebreid gamma gerechten in “kleine” en “grote” portie. Het zuiderse gevoel en de heerlijke geuren doen je watertanden bij binnenkomst.
In deze trendy ingerichte zaak is op elk detail gelet. Niets werd over het hoofd gezien.

Natuurlijk kan je bij de zuiderse en met liefde gedresseerde bordjes een mooie selectie maken van smaakvolle wijnen, , trendy aperitieven en vooral super véél goesting om u als klant culinair en gastvrij te verwennen!

Een warme en ontspannen sfeer meet een kleurrijke en puur mediterrane keuken. Waar ze werken met kraak verse producten en ingrediënten. Dit alles samen met heerlijke wijnen waarin alles is geïnspireerd door het zuiden. Invloeden uit Italië, Spanje, Zuid-Frankrijk, Griekenland, … vormen de basis van de smaakvolle keuken.

Een glaasje drinken, snel een klein gerechtje, uitgebreid lunchen of dineren. Tafelen of feesten met vrienden, familie, collega’s, zakenrelaties, … Denk zuiders: veel mag en niks moet!

Relax – Smile – Eat – Share – LoveDit is waar GUZTO voor staat!

Wil je meer weten over GUZTO, klik hier.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Meest gelezen