Logo icoon horeca belgie huisstijl (11)

BISTRO BY BART

5/5
BISTRO BY BART Horeca Belgie 1

Welkom bij Bistro by Bart, een culinaire parel verborgen in het groene hart van Pelt.

Deze prachtige Bistro is gevestigd in het sfeervolle Acaciahof. Het restaurant belooft een unieke ervaring voor elke fijnproever en liefhebber van sublieme vleesgerechten, met een heel bijzondere specialiteit: côte à l’os van onze zelfgekweekte runderen.

Bij Bistro by Bart zetten ze in op puurheid en authenticiteit. Hun côte à l’os wordt met liefde bereid uit vlees afkomstig van hun eigen runderen, die op een duurzame en verantwoorde manier worden grootgebracht op de Double-K Ranch, hun eigen boerderij in Peer. Elk ras draagt bij aan de unieke smaakprofielen die ze hun gasten bieden, van de malsheid van Hereford, de rijke smaak van Limousin, tot de sappigheid van Black Angus.

De ongeëvenaarde smaak van het vlees is iets waarop ze bijzonder trots zijn. De menukaart biedt meer dan alleen côte à l’os.
Je kan er ook terecht voor andere huisgemaakte gerechten zoals entrecôte, burgers en stoofvlees. Elk gerecht vertelt het verhaal van passie voor kwaliteit en duurzaamheid, gevoed door de liefde voor runderen en de kunst van het koken.
Ga eens langs bij Bistro by Bart en proef de essentie van echt vakmanschap, geïnspireerd door de natuurlijke pracht van onze rassen. Ontdek zelf waarom de côte à l’os niet zomaar een gerecht is, maar een viering van de puurste smaken die de ranch te bieden heeft.

#BistroByBart #CôteÀLosLiefde #VanBoerderijNaarTafel #DuurzaamEten #VleesliefhebbersParadijs #EtenInPelt #AuthentiekeSmaak #RanchOpgevoed #Hereford #Limousin #BlackAngus #gemeentePelt @gemeentepelt

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen