Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / Buitenland / Culinair / In de kijker

VANILLE MADAGASCAR

Vanille madagascar horeca belgie

Dé webshop voor uw vanille en andere kruiden

Mijn naam is Leoncine, ik ben geboren in Madagaskar. Ik ben sinds november 2019 in Nederland, mijn familie woont nog in mijn moederland. Madagaskar is een van de armste landen ter wereld, waarvan bijna 80% van de bevolking van de landbouw leeft. Ongeveer 72% van de bevolking leeft onder de armoedegrens. Samen met mijn man Ron wil ik me inzetten voor de bevolking van mijn land.

Wij zijn gestart met de verkoop de beste vanille stokjes die er te vinden zijn, rechtstreeks vanuit onze eigen plantage in Sambava Madagaskar. Met de opbrengsten van Vanille Madagascar helpen wij families, kinderen en ouderen aan een beter leven in dit arme land.

Draag bij aan een betere samenleving

Door een bestelling te plaatsen bij Vanille Madagascar helpt u ouderen, kinderen en alle andere inwoners van Madagaskar aan een beter leven en een betere toekomst.

Waar kan je vanillestokjes voor gebruiken?

Je kan eenvoudig thuis vanillesuiker maken. Dit doe je door kristalsuiker te mengen met het merg van de vanille (dit krijg je door de vanillestokjes open te snijden). Dit roer je vervolgens door elkaar heen om geen klontjes te krijgen. Dit mengsel zet je in een afsluitbare pot met een aantal hele vanillestokjes erin, zo heb je eenvoudig je eigen vanillesuiker gemaakt!

Het vanille-aroma in room, cakes, taarten en ander voedsel kan worden verkregen door vanillestokjes te koken. Door het stokje te snijden, komt er een zeer geurig merg vrij uit de binnenkant van de peul. Dit is het zogenaamde vanillemoer. Vanille van goede kwaliteit heeft een sterke smaak en geur.

Kijk op mijn webshop Www.Vanillemadagascar en kruiden.nl daarop kan u zien wie wij zijn en wat wij doen. en ook op mijn pagina Vanille Madagascar en kruiden

Ook horeca nieuws te melden?

Stuur ons een mail: info@horeca-belgie.be

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>