Logo icoon horeca belgie huisstijl (11)

VANILLE MADAGASCAR

5/5
Vanille madagascar horeca belgie
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Dé webshop voor uw vanille en andere kruiden

Mijn naam is Leoncine, ik ben geboren in Madagaskar. Ik ben sinds november 2019 in Nederland, mijn familie woont nog in mijn moederland. Madagaskar is een van de armste landen ter wereld, waarvan bijna 80% van de bevolking van de landbouw leeft. Ongeveer 72% van de bevolking leeft onder de armoedegrens. Samen met mijn man Ron wil ik me inzetten voor de bevolking van mijn land.

Wij zijn gestart met de verkoop de beste vanille stokjes die er te vinden zijn, rechtstreeks vanuit onze eigen plantage in Sambava Madagaskar. Met de opbrengsten van Vanille Madagascar helpen wij families, kinderen en ouderen aan een beter leven in dit arme land.

Draag bij aan een betere samenleving

Door een bestelling te plaatsen bij Vanille Madagascar helpt u ouderen, kinderen en alle andere inwoners van Madagaskar aan een beter leven en een betere toekomst.

Waar kan je vanillestokjes voor gebruiken?

Je kan eenvoudig thuis vanillesuiker maken. Dit doe je door kristalsuiker te mengen met het merg van de vanille (dit krijg je door de vanillestokjes open te snijden). Dit roer je vervolgens door elkaar heen om geen klontjes te krijgen. Dit mengsel zet je in een afsluitbare pot met een aantal hele vanillestokjes erin, zo heb je eenvoudig je eigen vanillesuiker gemaakt!

Het vanille-aroma in room, cakes, taarten en ander voedsel kan worden verkregen door vanillestokjes te koken. Door het stokje te snijden, komt er een zeer geurig merg vrij uit de binnenkant van de peul. Dit is het zogenaamde vanillemoer. Vanille van goede kwaliteit heeft een sterke smaak en geur.

Kijk op mijn webshop Www.Vanillemadagascar en kruiden.nl daarop kan u zien wie wij zijn en wat wij doen. en ook op mijn pagina Vanille Madagascar en kruiden

Ook horeca nieuws te melden?

Stuur ons een mail: info@horeca-belgie.be

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Meest gelezen

Guzto-mediteraans-restaurant-aartselaar-horeca-belgie

Guzto

Relax Smile Eat Share Love Proef en geniet van de pure en kleurrijke mediterrane keuken in Aartselaar. GUZTO, is een...

Guzto-mediteraans-restaurant-aartselaar-horeca-belgie

Guzto

GUZTO, een restaurant met een écht verhaal! Passie voor de hedendaagse mediterraanse keuken met een uitgebreid gamma gerechten in "kleine"...

Restaurant-klostr-vlijtingen-riemst-Horeca-Belgie

Klostr

Vlijtingen (Riemst) en centraal gelegen in de metropool Hasselt - Maastricht - Tongeren, kan je bij Marie-Paule en Nico terecht...