Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / Leveranciers

Aircleanerz, de oplossing voor gezonde lucht!!

Aircleanerz Horeca Belgie

Gezonde en zuivere lucht is nu belangrijker dan ooit. Aircleanerz is een Europees product dat via actieve koolstoffilters en UV-straling de virussen en bacteriën uit de lucht neutraliseert.
Allergisch aan stofdeeltjes of pollen? Aircleanerz is ook hiervoor dé oplossing. Professioneel en CE-gekeurd!!

Aircleanerz, de oplossing voor gezonde lucht!!! Voor gezonde en zuivere lucht, vrij van bacteriën, virussen (corona – griep) en stof (allergieën) dankzij onze actieve stof -en koolstoffilters en UVC-behandeling. Geschikt voor alle contactberoepen en drukke ruimtes.

De antibacteriële werking van ultraviolette straling is bewezen en bestaat in verschillende toepassingen. Deze zijn dus ook uitermate geschikt om de luchtkwaliteit van je horeca zaak te optimaliseren. En zo je klanten een veilig omgeving aan te bieden om te kunnen genieten. Dankzij doorgedreven kennis van luchtzuivering zorgen onze anti-virusoplossingen voor een bijna volledige (99,995%) virusvrije binnen lucht en oppervlakken.

Historisch gezien werd ultraviolet (UV) licht gebruikt om water, oppervlakken en de lucht te desinfecteren. U vraagt ​​zich misschien af ​​of deze technologie werkt tegen microben in de lucht of in het algemeen de luchtkwaliteit in uw huis verbetert.

Terwijl lucht door het apparaat wordt geperst, passeert het UV-lampen, die de lucht direct proberen te desinfecteren door middel van kiemdodende bestraling.

UV-C-licht is verantwoordelijk voor de belangrijkste desinfecterende activiteit van Aircleanerz luchtzuiveringssystemen. Al die extra energie, veel meer dan zichtbaar licht, kan de moleculen die het absorberen daadwerkelijk veranderen, en het DNA van deze moleculen is bijzonder vatbaar voor deze veranderingen. Ultraviolet licht bombardeert micro-organismen rond de UV-lamp en beschadigt het DNA dat ze nodig hebben om te leven.

Aircleanerz is exclusief verdeler van deze Europese UV filters. Ze beschikken over een gamma filters die geschikt zijn voor uw horeca zaak. Zoals bvb de HEXA. Dit is een indirecte luchtreiniger met een hoge dosis UVC. Het is een compact design met 5 stappen luchtzuivering. De windsnelheden zijn aanpasbaar en het toestel is te bedienen op afstand. Dit met afstandsbediening of met een smartphone.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>