7000 volgers van Horeca & Friends

5/5
Horeca & friends Horeca Belgie (1)
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Én daar zijn we maar wat trots op. effectief 7.281 Dan toch maar wat cijfers en Groepsstatistieken van Facebook over de afgelopen 60 dagen. Op weg naar de 10.000 volgers, want we groeien door, inmiddels te volgen in 52 landen. Facebook zet er via Google de vertaling onder.

Gemiddeld worden de postjes ongeveer 50.000 keer per maand gelezen met uitschieters 60.000, alle cijfers zijn zonder de doorplaatsingen. Concreet betekent dit dat berichten gemiddeld geschat 4.000 keer worden gelezen. Dat betekent dan weer op jaarbasis geschat een klein miljoen views en dat is indrukwekkend.

Uitsluitend om ons mooie vak te promoten, soms kritisch, maar altijd met het doel om er samen beter van te worden.

Doen we het daarvoor!? Welnee, maar het geeft wel een fijn gevoel als het gewaardeerd en interessant gevonden wordt. Je merkt het ook aan het aantal reacties, post, aanvragen om personeel enz. personeel advertenties plaatsen we van dinsdag op woensdag. Maar helaas, andere dan personeelsadvertenties plaatsen we niet, althans niet aan de bovenzijde, maar dat mag onder de postjes en uitsluitend als ze interessant en met foto zijn. We merken het ook aan de vragen die we o.a. via app of mail krijgen, die proberen we ook allemaal te behandelen.

We plaatsen niet alles en maken een afweging, ook proberen we niet meer dat één A twee postje per dag te plaatsen, behalve op woensdag wanneer de personeelsadvertenties worden geplaatst.

100.000 Likes vanaf januari 2021 tot nu 70% van de volgers zijn ondernemer, de rest met direct of indirecte belangen in de Horeca.

Mensen die berichten of opmerkingen hebben geplaatst gestegen met 633% dat verschild echter per 4 weken. En kan hoger of lager uitvallen.

Last but not least, we maken 70% van de redactionele artikelen zelf en daar zijn we uniek in. We blijven tweezijdig netjes, bij ons mag je je mening zeggen, mits je je fatsoen houdt en het over het onderwerp gaat. Erg jammer dat we een aantal mensen naar herhaaldelijke te zijn gewaarschuwd hebben moeten blokkeren, allerlei verwijzingen zoals Horeca laf, geen courage en complottheorie of niet Horeca gerelateerd was daar de oorzaak van.

Blijf ons voeden met Horeca en more, dan blijven wij jullie voorzien van leuke reportages.

We vanaf 20 januari 2021 tot op heden 1000 nieuwe volgers bij gekregen hebben.

Speciale dank aan Jaap, Mieke, Ger, Peter en alle andere voor het vele assisterende werk.

Publicatie 26 augustus 2021 Corneille Heb jij ook Horecanieuws te melden of vragen mail ons dan: horecaenfriends@gmail.com

Cor van Loo Horeca & Friends Moderator

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Vul dit formulier in

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Onderwerp

  Uw bericht

  Nieuwe berichten

  Guzto-mediteraans-restaurant-aartselaar-horeca-belgie

  Guzto

  Relax Smile Eat Share Love Proef en geniet van de pure en kleurrijke mediterrane keuken in Aartselaar. GUZTO, is een...

  Meest gelezen

  Guzto-mediteraans-restaurant-aartselaar-horeca-belgie

  Guzto

  GUZTO, een restaurant met een écht verhaal! Passie voor de hedendaagse mediterraanse keuken met een uitgebreid gamma gerechten in "kleine"...

  Restaurant-klostr-vlijtingen-riemst-Horeca-Belgie

  Klostr

  Vlijtingen (Riemst) en centraal gelegen in de metropool Hasselt - Maastricht - Tongeren, kan je bij Marie-Paule en Nico terecht...