Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / In de kijker / Leveranciers

Casablanca windscherm-project van frituur Alaska.

niels.vanderschueren@terrassen-vanhoof.be

Vakantie gevoel op een Belgisch terras.

Het terras is een verlengstuk van uw horecazaak. Met een mooi en kwalitatief terras kan u extra klanten ontvangen.
Een terras is dus niet zomaar een uitgave, maar een investering.
Terrassen Van Hoof stelt graag het Casablanca windscherm-project van frituur Alaska voor.

Frituur Alaska wou afstappen van het standaard windscherm-project en wou iets vernieuwend. Ze kwamen terecht bij Terrassen Van Hoof waar ze de Casablanca productlijn ontdekten.

Deze windschermen hebben een geïntegreerde bloembak en/of zitbank waardoor u uw terras automatisch voorziet van extra zitplaatsen en/of bloemenpracht! Deze windschermen zijn beschikbaar voor zowel Horeca als voor particulier. De Casablanca windschermen zijn gemaakt uit Aluminium waardoor ze roestvrij zijn, makkelijk met elkaar te verbinden en indien gewenst kunnen deze schermen mobiel gemaakt worden. 

Van Hoof is actief sinds 1947 in België op gebied van windschermen, pergola’s en parasols. Grote brouwerijen van België schenken hun vertrouwen aan Van Hoof. Dit omwille van de snelle en uitmuntende service gekoppeld aan de kwaliteit van hun producten.

Bent u op zoek naar iets soortgelijks?
Twijfel niet om hen vrijblijvend te contacteren of neem een kijkje op hun website Terrassen Van Hoof of Neem contact op via e-mail met Niels Vanderschueren


“Op zoek naar meer leveranciers?”

Bezoek ONLINE HORECA BEURS

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>