Logo icoon horeca belgie huisstijl (11)

HOERA, ONZE STOKERIJ BESTAAT 130 JAAR!

5/5
legendarische Elixir d'Anvers, bestaat 130 jaar Horeca Belgie (5)

Dit jaar vieren ze een bijzondere mijlpaal: de stokerij, de thuisbasis van de legendarische Elixir d’Anvers, bestaat 130 jaar!

Sinds 1894 is de stokerij gevestigd aan de Haantjeslei in het hart van Antwerpen, waar ze generaties lang vakmanschap en traditie hebben gewijd aan het creëren van de perfecte likeur.
Ondanks uitdagingen en veranderingen door de jaren heen, blijven ze trouw aan onze roots en koesteren we onze rijke geschiedenis. Als hoeders van het erfgoed van Elixir d’Anvers, blijven we ons inzetten voor kwaliteit en ambacht, en kijken we ernaar uit om onze passie te delen met onze gewaardeerde klanten en bezoekers, nu en in de toekomst. Laten we samen klinken op nog vele jaren van smaakvolle momenten!

PAASEITJES MET ELIXIR D’ANVERS ADVOCAAT

Pasen staat voor de deur en Patisserie Lints uit Antwerpen heeft iets speciaals in petto om het begin van de lente te vieren. Ze brengen iets nieuw op de markt: paaseitjes met een verrukkelijke vulling van Elixir d’Anvers Advocaat.

legendarische Elixir d'Anvers, bestaat 130 jaar Horeca Belgie (2)Wat maakt deze lekkernij zo bijzonder? De ambachtelijke chocoladepaaseitjes in combinatie met de advocaatlikeur – gemaakt met een subtiel evenwicht van verse eidooiers – Elixir d’Anvers en Esprit Elixir d’Anvers, zorgt voor een fluweelzachte textuur met de karakteristieke smaak en aroma’s van Elixir d’Anvers. Een waar unicum dat elk paasmandje zal doen stralen.

Bij Patisserie Lints draait alles om kwaliteit en vakmanschap. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn ze uitgegroeid tot dé referentie voor patisserie, brood en chocoladecreaties in Antwerpen. Hun missie? Klanten laten genieten van dagverse producten van topkwaliteit, met passie en creativiteit als drijvende krachten. Laat deze Pasen een onvergetelijk feest worden met de heerlijke paaseitjesmet Elixir d’Anvers Advocaat van Patisserie Lints, een perfecte combinatie van traditie, vakmanschap en passie.

legendarische Elixir d'Anvers, bestaat 130 jaar Horeca Belgie (1)

DUBBEL FEEST OP 19 MAART! 

Dinsdag 19 maart is het niet alleen de 161ste verjaardag van Elixir d’Anvers, maar ook Vaderdag in Antwerpen. Dé ideale gelegenheid om een fles Elixir d’Anvers in huis te halen of wat dacht je van een fles Elixir d’Anvers Reserve? Een bijzondere likeur voor een bijzondere dag…

ELIXIR D’ANVERS RESERVE
Voor deze unieke en gelimiteerde oplage van Elixir d’Anvers Reserve lieten we onze ambachtelijke gestookte Elixir d’Anvers in het grootste geheim extra lang rijpen op streng geselecteerde, kleine eikenhouten vaten die zorgen voor een fijne smaakevolutie.

Dit mooie geschenk is exclusief verkrijgbaar bij uw lokale drankenhandel of speciaalzaak.

legendarische Elixir d'Anvers, bestaat 130 jaar Horeca Belgie (3)

PAZZO’S DAME D’ANVERS

Breng zeker eens een bezoekje aan PAZZO en laat je verleiden door deze verrukkelijke Dame d’Anvers. Dit heerlijke dessert combineert romig vanille-ijs met de heerlijke smaak van Elixir d’Anvers Advocaat. En als finishing touch komt chef Ingrid Neven dit verrukkelijk dessertje persoonlijk afwerken aan tafel. Een ware traktatie voor je smaakpapillen… 

legendarische Elixir d'Anvers, bestaat 130 jaar Horeca Belgie (6)

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen