Logo icoon horeca belgie huisstijl (11)

Hasselt wint Veggie Challenge

5/5
Hasselt wint Veggie Challenge

De stad Hasselt heeft de dit jaar de VeggieChallenge. Dertig dagen gezonder, lekkerder en ecologischer eten. Dat is de VeggieChallenge! 

De hele maand maart werd er over heel Vlaanderen in verhouding tot het aantal inwoners het vaakst vegetarisch gegeten in de limburgse stad Hasselt. Apetrots is de stad met de overwinning. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid.

Bij TVL gingen ze proeven in de potten van de Levensboom in Hasselt. Eén van de pioniers op vlak van vegetarisch eten.

Bekijk via deze link het bezoek aan De Levensboom.

De Levensboom is een biologisch-vegetarisch natuurvoedingsrestaurant. Al jaren lang wordt er gestreefd naar het bereiden van evenwichtige maaltijden met zoveel mogelijk biologische, lokale en seizoensgebonden ingrediënten.

De keuze om vegetarische, biologische gerechten te serveren komt voort uit onze visie op voeding, de mens en het leven. Wat we eten heeft namelijk niet enkel een uitwerking en functie in ons fysieke lichaam, het beïnvloedt ook onze emoties, onze mentale kwaliteiten en ons volledige ‘zijn’.

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen