Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / Chef's / Culinair / Food / In de kijker

Vegginspiratie voor en door chefs

Chefsproveggie-Horeca-belgie-Online-horeca-beurs-horeca-winkel

SOJA EEN DUURZAME KEUZE
Soja is ALPRO’s meest gebruikte ingrediënt. Dus wel goed om te weten dat die regenwoud- en GGO-vrij is.
“Het grootste deel is van Europese kweek, de rest komt uit Canada (en wordt over zee getransporteerd voor een kleinere voetafdruk). Op dit moment werkt Alpro samen met de boeren om het waterverbruik te meten, checken ze welk effect dat heeft op de plaatselijke ecosystemen en onderzoeken ze manieren om dit te verminderen.”
Geniet dus maar met een gerust hart van die soja!

EEN REGENBOOG OP JE BORD
Stel je een extra kleur voor in de regenboog wortelschijfjesmix. De aantrekkelijke kleurencombinatie van wit tot rood komt namelijk volledig natuurlijk tot stand. Deze unieke mix is het resultaat van een goede samenwerking tussen ARDO‘s agro en innovations team. Het resultaat is een uitbundig kleurenpalet dat een extra dimensie geeft aan elk gerecht!

NO MEAT NO NONSENSE
Over plantaardige voeding bestaat veel gezever in de wereld. Tijd om eens eerlijk te zeggen hoe het zit … en dat doet GREENWAY in hun allereerste tv-campagne!

Ben jij even verzot op plantaardige producten als wij?
Deel je favoriete Greenway-gerecht dan zeker op je socials met de hashtag #nomeatnononsense. Zo helpen we samen het gezever voorgoed de wereld uit! 

SPEK VAN KNOLSELDER
Geen probleem voor de SkyLine Combi-Ovens van ELECTROLUX PROFESSIONAL
In een paar stappen maak je van een eenvoudige knolselderij een vegetarische vervanger van spek. De stoom uit de Electrolux Professional Skyline Combi-Oven zorgt hierbij voor een snelle garing.

VARIËREN MET VEGA
Vegetarisch en vegan zijn niet meer weg te denken uit de keuken van vandaag. Het aantal vegetariërs groeit en het aantal flexitariërs groeit nog harder. Als versspecialist wil je natuurlijk hulp en inspiratie bij de vegetarische opties die je aanbiedt.

Met de Vega Binding mix van VERSTEGEN maak je met weinig handelingen je eigen smaakvolle vegetarische producten. 

Bron: Chefs Pro Veggie neiuwsbrief

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>