Nieuws

B-lush

Het was reeds enkele maanden aangekondigd dat Puur Feest Muziek met een super coole nieuwe artiest ging uitpakken . . . .

En hier zijn ze dan . . . . B-LUSH

Men zette 3 mooie jonge meiden samen die bovendien nog aardig wat kunnen zingen en dansen ….

Ze brengen Nederlandstalige pop met lekkere hedendaagse dance beats ….

En het kan niet meer stuk!

De eerste reacties zijn alvast zeer lovend!

B-LUSH bestaat uit Els, Bieke en Kitty, allen afkomstig uit het Antwerpse en de Kempen, met een achtergrond van zang en dans.

In het dagelijkse leven zijn het 3 goed opgeleide dames met elk een leuke job, uiteraard dromen ze van een bestaan in de schijnwerpers.

De girls zien er lieflijk uit, maar mispak je niet, ze weten wat ze willen!

Ze presenteren u graag hun eerste single “DOOR JOU”!

Een lange uitleg is niet nodig . . . . luister, geniet en vooral laat jezelf “blozen” door de adrenaline met B-LUSH!

B-LUSH is ook te boeken via Puur Feest Muziek (vanaf januari).

puurfeestmuziek@telenet.be

Bezopen beesten! Eentje voor het weekend in te zetten!!

Sommige bomen hebben heerlijk fruit. Sommige bomen speciaal lekker fruit.

Zeker als het fruit van de boom op de grond valt en in de zon begint te gisten. Door dat gisten ontstaat er een soort van alcohol. 1 keer per jaar geeft de boom in onderstaand filmpje deze vruchten af. En ja hoor, de wilde dieren weten dat ook!!

Dus met zen allen, lekker eten, bezopen worden EN een kater natuurlijk!! Let zeker ook op de obers!!

Drive safe this weekend!!!

VW-Beetle-Restaurant-Horeca-Belgie

VW Beetle Restaurant En Bar In Oostenrijk

VW Beetle Restaurant. Meesterbouwer Markus Voglreiter, die eerder de “Auto Residence” ontwierp, besloot een grotere en sportievere structuur te bouwen in de vorm van een restaurant en een bar genaamd “The Car. Das Auto “. Het door Volkswagen Beetle geïnspireerde restaurant ten noorden van Salzburg, Oostenrijk, kostte ongeveer € 1,6 miljoen om te bouwen en werd in 2007 voltooid. Het interieur is eigentijds en er is ook een terras met zitgelegenheid voor de lokale bevolking en toeristen om te genieten van de sfeer van dit coole restaurant.

 

 

Website: www.thecar.at/

VW-Beetle-Restaurant-Horeca-Belgie VW-Beetle-Restaurant-Horeca-Belgie VW-Beetle-Restaurant-Horeca-Belgie

Weekend Gent @ UPSTAIRS 9000

Afgelopen weekend had ik een verrassing geregeld voor mijn partner (Filip)! Namelijk een overnachting in Gent bij Upstairs 9000 en gingen we dus even de toerist uithangen in eigen land. Omdat het een verassing was wou ik niet zomaar ‘a random’ hotelkamer boeken. Toevallig had ik onlangs via instagram een ongelooflijk gezellige verblijfplaats gevonden dicht bij het centrum van Gent. IDEAAL, niet?

Nathalie-Bogaerts-Blog-Horeca-Belgie-

Vrijdag om ongeveer 11u00 zijn we vertrokken om te lunchen.

Ik wou al lang graag eens gaan eten bij Würst (Jeroen Meus zijn worsten) en dat was in 1 woord = delicious 😍😋. Ik koos de Bacon Bearnaise (zie foto hieronder) en was echt super, Filip koos voor de Ceasar hotdog, die vond ik persoonlijk iets minder. Al vond hij ze beiden even lekker.
Aan jullie om ze zelf uit te proberen in Gent, Leuven of Antwerpen.

Nathalie-Bogaerts-Blog-Horeca-Belgie-

Daarna zijn we de stad wat gaan verkennen, terrasje gedaan en uiteraard geshopped 🛍💓. Ik heb niet echt iets gekocht buiten enkele kleinigheden in de Primark. Het was voor mij niet de eerste keer
in de Primark, eerlijk gezegd niet mijn ding omdat ik bepaalde zaken duur vind voor wat het maar is en mensen: How busy can it be in a store? Natuurlijk iedereen zijn mening. Ik vind Primark ideaal voor slaapkleding, accessoires en kleine spulletjes. Hieronder mijn aankopen 🙂

Nathalie-Bogaerts-Blog-Horeca-Belgie- Nathalie-Bogaerts-Blog-Horeca-Belgie-

Dan was het zover… Vanaf 17u00 werden we verwacht bij Upstars 9000 . We werden heel warm onthaald door de spontane gastvrouw Liesbeth. Je voelt direct de passie dat ze in de guestroom legt en alle plaatsen zijn tot in de details verzorgd. Na een rondleiding bood ze ons spontaan een glaasje wijn of bubbels aan op het gezellig dakterras met zicht op de Sint-Pieterskerk.

Nathalie-Bogaerts-Blog-Horeca-Belgie- Nathalie-Bogaerts-Blog-Horeca-Belgie-

Nathalie-Bogaerts-Blog-Horeca-Belgie- Nathalie-Bogaerts-Blog-Horeca-Belgie-

Na onze gezellige aperitief met mooi uitzicht op Gent zijn wij naar The holy food market geweest. Een oude kerk die volledig vernieuwd is en waar je verschillende foodstands hebt. Supermooi ingericht, zeer sfeervol en uitermate lekker. Zeker de moeite om te doen voor alle foodies onder ons. Je kan hier uiteraard ook terecht voor een gezellige avond met vrienden om iets te drinken en eventueel een klein hapje. Voor elk wat wils dus. Je kan uiteraard in de straat van de guestroom ook dineren bij verschillende restaurants en Liesbeth helpt je hier heel graag bij.

Nathalie-Bogaerts-Blog-Horeca-Belgie- Nathalie-Bogaerts-Blog-Horeca-Belgie-

Na onze gezellige avond bij The holy food market, zijn we teruggekeerd naar onze guestroom. Daar stond de Infraroodsauna op ons te wachten. Liesbeth was zo attent om nog een klein extraatje te geven. Een hapje en een drankje en alles was zeer romantisch ingericht met kaarsjes en dergelijke. Ik waande me even in een Privésauna… Heerlijk!! We hebben nog even tv gekeken en in ons bedje gekropen.

Van de sauna zet ik bewust geen foto deze moet jezelf ontdekken en beleven 💕😘

Ik had van tevoren met Liesbeth besproken dat we graag ontbijt hadden. En ja, dat is ook mogelijk en dit aan een degelijke prijs. Je spreekt van tevoren af hoe laat dit word gebracht. Zo gevraagd, zo gebeurd kwam om half 10 ons ontbijt. Op en top in orde, verse warme croissants, pistolets, fruit, beleg, eitje,… Het was echt een lekker vers en stevig ontbijt als je weet dat we geen honger hadden rond lunchtijd!

Nathalie-Bogaerts-Blog-Horeca-Belgie-

 

Omstreeks 11u30 zijn we gaan uitchecken met spijt in het hart. Wij komen zeker nog terug als we een overnachting zoeken in Gent.

Dus al wie zin heeft in een weekendje Gent, allen daarheen zou ik zeggen.

Voor meer info, prijzen en bookings kan je steeds bij Liesbeth terecht!

Meer info? Bezoek hun pagina!

Hopelijk hebben jullie genoten van mijn eerste blog en comments zijn steeds welkom.

Dikke kus,

Nathalie

P.S.: Don’t forget to love yourself and take a weekend off in Ghent!

 

Wil je meer lezen over reizen, food and fashion? Bezoek dan mijn volledige blog! 

En moest je nog even de tijd vinden mag je mijn pagina liken op facebook…

 

 

 

 

Zwarte piet en sinterklaas!

“Een gedeelde tekst van een onbekende auteur”

Onderwerp: Zwarte pieten en het Sinterklaas liedje: BELANGRIJK

Even uw aandacht beste vredelievende mensen en anti-racisten!

Omdat de nieuwe pieten ook verboden zijn heeft men reeds een analyse gemaakt van “zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan”.

Om te anticiperen op de jaarlijkse nonsens die er dit jaar allicht weer zit aan te komen. Ziehier het voorstel:

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan….

Het woord “zie” kan als uiterst kwetsend worden ervaren door slechtzienden en dient dus vervangen te worden door “ervaar” of iets dergelijks. Daarnaast is het onacceptabel om het over Spanje te hebben voor de Catalanen, dus daar moet een oplossing voor worden gezocht, net als voor het fenomeen “stoomboot” want iedereen weet dat deze zeer belastend is voor het milieu en meestal met sterk CO2 afstotende kolen wordt gestookt.

Hij brengt ons Sint Nikolaas, ik zie hem al staan…

Het “hij” van de stoomboot is onmiskenbaar genderspecifiek en dient vervangen te worden. Nu goed, die milieu-onvriendelijke boot moest toch al weg, beter dus vervangen door “milieu-vriendelijk gender-neutraal voertuig”? “Sint Nikolaas” is een uiting van een Christelijke traditie en als bijgevolg ongewenst. “zie” (zie hierboven) moest al weg (i.v.m. slechtzienden).

Hoe huppelt het paardje het dek op en neer…

Dieren horen in de vrije natuur en zijn er niet om trucjes te doen (huppelen) en al helemaal niet op eerder genoemde boot dat hun habitat niet is. Het herinnert aan een exces dat men vroeger ook wel zag in dierentuinen en circussen. Past niet meer in 2017. Helaas.

Hoe waaien de wimpels al heen en al weer…

Mag in principe nog wel, al suggereert het een continu wisselende windrichting (milieu effect of veroorzaakt door de vervuilende verbrandingsgassen van de stoomboot?). Hier dienen een milieu-effect rapportage en een risicoanalyse voor opgemaakt te worden. Tot de gevolgen bekend zijn, voorlopig geen wimpels. Ook omdat de niet nader genoemde kleur van de wimpels weleens voor verkeerde beeldvorming zou kunnen zorgen daar eerder al werd gesuggereerd dat het vaartuig uit Spanje komt.

Zijn knecht staat te lachen en roept ons reeds toe…

Knecht is denigrerend en suggereert een arbeidsongelijkheid die onacceptabel is. Het zogenaamde lachen (zonder humoristische context) kan als als een teken van verminderde intelligentie worden uitgelegd. Het zogenaamde “roepen” is door slechthorenden niet of nauwelijks waar te nemen en hierdoor onnodig kwetsend. Dit dient vervangen te worden door een passend alternatief.

Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe…

Door zoet aan lekkers te koppelen, ontstaat een verward en onjuist beeld. Het is juist zoetigheid (lees suikers) die voor obesitas en hart- en vaatziekten zorgt. Door uitgerekend het woord “zoet” te koppelen aan “lief” of “braaf” onstaat een verkeerd beeld. Voorstel: A: wie zoet eet, krijgt obesitas (waarschuwend) of B: wie braaf is, krijgt een wortel (beloning). (p.s.: eerder werd “snoeptomaatje” voorgesteld maar de koppeling tussen snoep (slecht) en tomaat (goed) is ongewenst in deze)…

Oh lieve Sint Nikolaas, kom ook eens bij mij…

Absoluut uitgesloten! De koppeling van een katholieke heilige en het woord “komen” roept bijzonder ongemakkelijke beelden op van seksueel misbruik in de breedste zin des woords en is daarom “no go”! De ganse zin is een pedofiele uitroep naar kinderen!

En rijdt dan niet stilletjes ons huisje voorbij…

Het woord “huisje” doet onrecht aan mensen die in een flat of appartement wonen. “Ons Huisje” is in deze context (vaak) onbewust bedoeld als eigen bezit en dus onnodig grievend voor huurders.

En dan mag men zich al gelukkig prijzen geen krakers tegen te komen, aangezien zij overal ‘Ons Huisje’ weten te vinden …

Met dank aan de onbekende auteur.

Bron: onbekend

Kim Jung Un frietjes voor iedereen!!!!

Ook in Noord-Korea zijn onze vaderlandse frieten zeer geliefd. De staatsleider is dan ook van mening dat alle onderdanen langst frituur mogen.

Bezoek Frituur Westrem