VBDCK Brewery

5/5
kerel bier brouwerij vbcdk-assortiment horeca belgie (1)

VERLEDEN HEDEN TOEKOMST

° 1867 +1966 ° 2015
De Verbeeck – Back-brouwerij bestaat al sinds het einde van de 19e eeuw, toen het een van de meest geliefde onafhankelijke brouwerijen in de noordelijke regio van België werd.
De brouwerij was, is en blijft een familiezaak: geen monniken of grote bedrijven in zicht. De geheimen van zijn successen werden doorgegeven van vader op zoon totdat ze zelf vaders werden … enzovoort. De zonen van de jaren zestig-generatie hadden echter andere plannen. In 1966 dommelde de brouwerij af voor een kort dutje.

° 1867 +1966 ° 2015
In 2015 is een nieuwe generatie opgestaan, net als de brouwerij. De bloedlijn van de familie Verbeeck-Back werd versterkt door de familie De Cock. Samen hebben ze de formidabele, geruststellend Belgisch klinkende naam Verbeeck – Back – De Cock gevormd. VBDCK. Deze nieuwe oogst van VBDCK-erfgenamen van de familietraditie van Belgische kwaliteit en ambacht heeft letterlijk geschiedenis uit zijn wortels gehaald. Ze scheuren door de nostalgische stilte met KEREL, het bier dat het allemaal zegt, en de transformatie van de oorspronkelijke brouwerij en het familiehuis tot een nieuwe verblijfplaats.

Het is tijd voor een echte wederopstanding.

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen

Vegetarische Restaurants in België: Een Groene Revolutie in de Gastronomie

België staat bekend om zijn rijke culinaire tradities, met iconische gerechten zoals wafels, chocolade en frieten. In de afgelopen jaren is er echter een duidelijke verschuiving zichtbaar in de Belgische eetgewoonten, met een groeiende belangstelling voor plantaardige voeding en vegetarisch eten. Deze trend is niet alleen te danken aan gezondheidsbewuste consumenten, maar ook aan een groeiend milieubewustzijn en de wens om ethische keuzes te maken op het gebied van voeding. Het resultaat? Een explosie van vegetarische restaurants die zich richten...

Lees meer