Webinar ChefsproVeggie

5/5
Chefsproveggie-Horeca-belgie-Online-horeca-beurs-horeca-winkel

27.10.2020 – 27.10.2020

KICK-OFF OP 27/10

De missie van ChefsproVeggie

Studies geven aan dat steeds meer chefs openstaan om een uitgebreider en kwalitatiever veggie aanbod te bieden in hun keukens. Extra kennis en inspiratie rond vegetarisch koken is dan zeer welkom. Ons platform biedt op betrouwbare en geloofwaardige wijze een informatief en inspirerend antwoord op jouw vragen rond vegetarische voeding.

ChefsproVeggie is hét digitale veggie inspiratieplatform voor en door chefs.

“ChefsproVeggie, voor én door professionals: een commitment van de partners achter het platform voor de toekomst van een meer plantaardige voeding. “

ChefsproVeggie is een op en top Belgische site die het midden houdt tussen een website en een blog. Door interactieve storytelling willen we ons professioneel doelpubliek blijven boeien met voldoende achtergrondinformatie over vegetarische producten, educatieve en inspirationele tools zoals recepten, foto’s, filmpjes, testimonials, info over opleidingen, workshops en events rond een veggie lifestyle.

Chefsproveggie-Horeca-belgie-Online-horeca-beurs-horeca-winkel

Op 27 oktober gaan we live met onze eerste online webinar

Meer info volgt snel maar we lichten al een tipje van de sluier op. Verwacht je aan een boeiende mix van nieuwe inzichten, productinfo uit eerste hand, gastsprekers uit grootkeuken en horeca, nieuwe technieken en inspirerende recepten

Zet volgende data alvast in je agenda.

  • 27/10 14u kick-off 
  • 10/11 14u inspiratiesessie PLANTAARDIG SMAAKT
  • 24/11 14u inspiratiesessie PLANTAARDIG RENDEERT

REGISTREER VOOR DE KICK-OFF

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen

Vegetarische Restaurants in België: Een Groene Revolutie in de Gastronomie

België staat bekend om zijn rijke culinaire tradities, met iconische gerechten zoals wafels, chocolade en frieten. In de afgelopen jaren is er echter een duidelijke verschuiving zichtbaar in de Belgische eetgewoonten, met een groeiende belangstelling voor plantaardige voeding en vegetarisch eten. Deze trend is niet alleen te danken aan gezondheidsbewuste consumenten, maar ook aan een groeiend milieubewustzijn en de wens om ethische keuzes te maken op het gebied van voeding. Het resultaat? Een explosie van vegetarische restaurants die zich richten...

Lees meer