Logo icoon horeca belgie huisstijl (11)

Perfecta Frituurapparatuur gaat verhuizen.

5/5
Perfecta Frituurapparatuur gaat verhuizen.

Eind oktober 2020 verhuist Perfecta Frituurapparatuur naar een nieuw adres

Sinds de oprichting in 1942,is Perfecta een toonaangevende fabrikant van frituurinstallaties voor België, Nederland en Noord-Frankrijk.
Door voortdurende innovatie voldoen de installaties aan de meest strenge eisen. Vanuit ecologisch standpunt worden voortdurend innovatieve technieken aangewend, waardoor de Perfecta Frituurinstallaties duurzaam en naar vet- en gasverbruik toe de meest zuinige zijn in hun soort.

Perfecta is exclusief dealer van de Perfecta Friteuses.Tevens zijn ze leverancier van verschillende merken koeltogen, koelingen en ovens.
Met een ruim aanbod in ronde, vierkante en rechthoekige ketels(met of zonder frietmanden) en een diversiteit aan vermogenklassen, profileert Perfecta zich als uiterst professionele partner voor uw zaak.

Voor starters biedt Perfecta professioneel advies van A tot Z.Een team van technici en adviseurs biedt op al uw vragen een antwoord. Ook voor totaalinrichtingen biedt Perfecta klassevolle service. In overleg met de klant streeft Perfecta ernaar voor elk budget het meest uitgekiende concept voor te stellen.

Bel vrijblijvend voor meer info of maak een afspraak om tezamen met een drankje eens te komen proefbakken in onze showroom in Helchteren!

Eind oktober 2020 verhuist Perfecta Frituurapparatuur naar een nieuw adres: CENTRUM-ZUID 1036,3530 HOUTHALENWe heten u welkom in een splinternieuwe ultramoderne showroom met prachtige proefbakruimte!!!

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen