VEGGIE VOOR CHEFS
De plantaardige keuken is in opmars. Steeds meer mensen kiezen voor een flexitarisch of plantaardig dieet, en de horeca kan niet achterblijven. Proveg Foodservice is een pionier in de plantaardige foodservice en biedt een breed aanbod aan informatie en innovatieve recepten die perfect zijn voor restaurants, cafés en andere horecazaken.
Hun aanpak
ProVeg versterkt, verbindt en begeleidt mensen en organisaties die de evolutie naar een plantaardige wereld willen versnellen, en maakt daar een inspirerend verhaal van zodat steeds meer mensen er deel van willen uitmaken. Ze geloven in een stapsgewijze en positieve aanpak zodat niemand achterblijft op weg naar een plantaardige toekomst. Door samenwerkingen met bedrijven, producenten, overheden en de voedingssector verlagen ze de drempels om plantaardig te eten en inspireren we consumenten om vaker plantaardige keuzes te maken.
Een wereld van smaak
De recepten op de website van Proveg Foodservice zijn ontzettend uitgebreid, van plantaardige burgers, nuggets met geroosterde zoete aardappel, maaltijdsalades tot veganistische wraps en sushi. De gerechten zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en bieden een onvergelijkbare smaakbeleving. Proveg bewijst dat plantaardig eten niet alleen gezond en duurzaam is, maar ook ongelooflijk lekker.
Innovatie op het menu
We maken het consumenten gemakkelijker om voor plantaardige voeding te kiezen door hen op weg te helpen met campagnes, evenementen, recepten, gezondheidsadvies, culinaire tips en inspiratie. Zo beschikken we over de grootste gratis plantaardige receptendatabase van België en eten tienduizenden Belgen nu vaker plantaardig dankzij onze campagnes zoals de VeggieChallenge en Donderdag Veggiedag
Een partner voor de horeca
Proveg Foodservice is een gemotiveerd team van innovatieve medewerkers. Het team van Proveg staat klaar om horecazaken te helpen met de ontwikkeling van plantaardige menu’s en biedt ondersteuning op het gebied van marketing en promotie. Proveg wil de horeca helpen om de plantaardige revolutie te omarmen en hun klanten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.
De toekomst is plantaardig
De plantaardige keuken is niet langer een niche, maar een mainstream trend. Proveg Foodservice is dé partner voor de horeca die mee wil surfen op deze golf en klaar is voor de toekomst.
Proef de toekomst!
Benieuwd naar de smaak van Proveg Foodservice? Neem dan contact op via www.proveg.com of +32 9 329 68 51 en vraag naar de mogelijkheden. Proveg Foodservice helpt je graag om je menukaart te verrijken met heerlijke en plantaardige producten.
Workshops & consultancy
ProVeg informeert en inspireert grootkeukenmedewerkers die meer en beter plantaardig willen koken. Naast onze workshops geven we ook begeleiding op maat. Afhankelijk van de vraag kan de begeleiding bestaan uit een analyse, (kook)workshops, een dag ‘meekoken’, receptontwikkeling, marktinfo, communicatietips …
Neem contact op via foodprofessionals.be@proveg.org of 09/329 68 51.
Foto’s en info: www.proveg.com met dank aan Kim Van Landschoot.