livestream Op 15 november hebben ze drie top sommeliers uit Vlaamse sterrenrestaurants te gast op hun virtuele WijnWijnWijn-sofa. Ze polsen er naar hun leven als sommelier, hun favoriete wijn- en gerechten combinaties, opkomende wijnregio’s, hoe ze...
Lees meerDat Covid-19 een grote impact heeft op het leven van elk van ons is duidelijk. Dat de pandemie een enorme impact heeft op de hospitality sector evenzeer. Zowat alle bedrijven binnen de sector hebben het op...
Lees meer“Ik heb dagen van €50,- omzet met mijn take-away business….pffft…geen zin meer in” aldus een horecaondernemer die het even niet meer zag zitten nu de tweede lockdown in volle gang is. Logisch. Met €50,- omzet kan iedereen bedenken...
Lees meerWant to read the latest interviews directly delivered to your mailbox, sign up for our Newsletter. Every Friday we publish a newsletter with a recap of the week. New articles, interviews and more. We do not spam we do not sell your info to third parties.
België staat bekend om zijn rijke culinaire tradities, met iconische gerechten zoals wafels, chocolade en frieten. In de afgelopen jaren is er echter een duidelijke verschuiving zichtbaar in de Belgische
Beheerd door DMC BV
Halfweg 35
B-2450 Meerhout
+32495/53.55.55
BE 0480 153 760