Logo icoon horeca belgie huisstijl (11)

Duni’s Sustainable Goodfoodmood Event!

5/5
Duni Sustainable GoodFoodMood Event Horeca België Online horeca beurs

Op 24 november om 10.00 uur zal hier het Sustainable GoodFoodMood Event plaatsvinden, de online beurs voor gastvrij België.


In deze moeilijke tijd is het helaas niet mogelijk om elkaar fysiek te ontmoeten, wij willen u daarom graag virtueel meenemen naar de wereld van Duni. Een plek waar wij u graag laten kennismaken met de (coronaproof) oplossingen en innovaties die Duni u te bieden heeft

Schrijf u nu in voor Duni’s Sustainable Goodfoodmood Event! Bijzondere tijden vragen om een aangepaste benadering. Duni’s Sustainable Goodfoodmood Event is een uniek, inspirerend online event, waar u alles ontdekt over professioneel werken in de Horeca en Take Away in het nieuwe normaal. Dit event gaat live op dinsdag 24 november 2020 om 10.00u Op het menu staan #duurzaamheid, #veiligheid, #sfeer en #gezelligheid in combinatie met #praktisch en #milieubewust werken in deze bijzondere tijden!

Meld u nu aan via https://www.sustainablegoodfoodmoodevent.nl/ voor dit uniek event boordevol inspiratie, demo’s en tips en tricks!

De toegang is uiteraard gratis en u wordt tussentijds per e-mail op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen die betrekking hebben op het event.

#Duni #BioPak #Horecatrends #hippetafels #helpdehoreca #SUP #singleusedplastics #wehebbenjouwverpakking #takeaway #catering #hotel #restaurant #deliveroo #thuisbezorgd #Biopack #grapandgo #sfeerverlichting #verpakkingen #tafelaankleding

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen