Logo icoon horeca belgie huisstijl (11)

Horecabeurs Gent 2020 DIGITAAL

5/5
Horecabeurs Gent 2020 DIGITAAL

Georganiseerd door Melitta Professional Coffee Solutions Benelux BV

Geachte koffieliefhebber,

Wat fijn dat u tijd heeft kunnen vrijmaken om ons digitale initiatief én tevens alternatief te bezoeken. We meenden er goed aan te doen om naast onze periodieke nieuwsbrieven bij het cancelen van de Horeca Expo 2020 door het inmiddels verwenste coronavirus jullie toch van enkele bijzondere nieuwigheden op de hoogte te moeten brengen en ook kennis te laten maken met een aantal nieuwe concepten. Omdat we met bewegende beelden te maken hebben kunt u, mocht het te snel gaan, pauzeren en daarnaast ontvangt u nadat we een PM, mail of ander verzoek ontvangen hebben de uitgebreide 𝗲-𝗯𝗲𝘂𝗿𝘀𝗰𝗮𝘁𝗮𝗹𝗼𝗴𝘂𝘀 in PDF zodat u nog eens alles op uw gemak kunt bekijken en nalezen. Deze 𝗲-𝗯𝗲𝘂𝗿𝘀𝗰𝗮𝘁𝗮𝗹𝗼𝗴𝘂𝘀 bevat links naar de websites, YouTube etc.

Voorinschrijvers op LinkedIn, waarvan de contactgegevens zichtbaar zijn, ontvangen de 𝗲-𝗯𝗲𝘂𝗿𝘀𝗰𝗮𝘁𝗮𝗹𝗼𝗴𝘂𝘀 automatisch via LinkedIn de vrijdag voor de beurs.Als u de informatiepagina invult en deze verzendt naar professional@melitta.nl zorgen de collega’s van de binnendienst dat deze op de juiste plaats terecht komt.Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met een van de vele 𝙼𝚎𝚕𝚒𝚝𝚝𝚊® 𝚟𝚎𝚛𝚍𝚎𝚕𝚎𝚛𝚜.

Schrijf je in op
https://www.linkedin.com/…/horecaexpo2020digitaal67295…/ en ontvang automatisch een digitale beurscatalogus die je door de digitale beursstand leidt.

Welkom in de koffiewereld van Melitta Professional Coffee Solutions!

Melitta Professional Coffee Solutions is uw specialist voor uitmuntende koffievoorziening in de Out Of Home markt.
Wie wil, krijgt alles uit één hand: individueel advies en service ter plaatse, een speciaal op de horeca afgestemd, breed koffieassortiment, professionele koffiemachines, koffietoebehoren en onze eigen technische klantenservice 365 dagen per jaar.

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen