Magnus Kwaliteitswijnen

5/5
Magnus wijnen Leverancier groothandel horeca belgie online horeca beurs (7)

Magnus Kwaliteitswijnen bestaat sinds 1984 en is gespecialiseerd in het ter plaatse selecteren, invoeren en verdelen van wijnen met een interessante prijs/kwaliteits verhouding. Het gamma bestaat uit meer dan 400 betaalbare wijnen uit Frankrijk, Spanje, Italië, Zuid-Afrika, Chili, Argentinië, Australië, enz…. Er zijn 4 filialen met degustatieruimte te Deurne (Antw), Kontich (Antw) en Leuven (Brabant) en Zaventem (Brus). Ze zijn alle 4 toegankelijk elke dag  (behalve zondag) van 9 tot 18 uur doorlopend. Er staan altijd minstens 20 à 25 wijnen te proeven en er is steeds iemand aanwezig om u met raad en daad bij te staan! Én al vanaf 85 Euro (incl BTW.) aankoop leveren wij GRATIS in heel België.

Consignatie

Uit ervaring weten we dat het moeilijk inschatten is hoeveel flessen er exact gedronken zullen worden. Bent u het beu met teveel overschot te zitten en wilt u niet voor de genante situatie staan dat u tegen uw gasten moet zeggen dat de wijn op is? Onze consignatie-formule is de oplossing !

Historiek

Patrick Magnus startte zijn wijnhandel 34 jaar geleden in de garage van zijn ouders. Hij was toen pas 20. Nu is Magnus kwaliteitswijnen een belangrijke speler op de Belgische wijnmarkt. 

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen

Vegetarische Restaurants in België: Een Groene Revolutie in de Gastronomie

België staat bekend om zijn rijke culinaire tradities, met iconische gerechten zoals wafels, chocolade en frieten. In de afgelopen jaren is er echter een duidelijke verschuiving zichtbaar in de Belgische eetgewoonten, met een groeiende belangstelling voor plantaardige voeding en vegetarisch eten. Deze trend is niet alleen te danken aan gezondheidsbewuste consumenten, maar ook aan een groeiend milieubewustzijn en de wens om ethische keuzes te maken op het gebied van voeding. Het resultaat? Een explosie van vegetarische restaurants die zich richten...

Lees meer