Biofase komt naar België

5/5
Biofase-Leverancier-groothandel-online-horeca-beurs-horeca-belgie-4.jpg

De rietjes en het bestek van Biofase worden binnenkort in België gelanceerd. De Biofase-producten
onderscheiden zich van bij hun oorsprong. Zo vertrekt Biofase van avocadopitten als grondstof:
agrarisch afval van de avocado-industrie wordt omgezet tot grondstof. Dat is anders dan andere alternatieven
voor plastic die gebruikmaken van voedselbronnen zoals maïs of aardappelen die dienen voor ondermeer dierenvoeder.

De Biofase-roots liggen in Mexico waar de avocado-industrie een belangrijke economische motor is. Biofase
slaagde erin technologie te ontwikkelen die biopolymeer haalt uit de avocadopitten. Met deze belangrijke
technologische innovatie vervaardigen ze natuurlijke varianten voor de klassieke kunststofproducten die
onze planeet zoveel schade toebrengen. En bieden ze een oplossing voor een deel van het agrarisch afval uit
de industrie. De Biofase-technologie is wereldwijd erkend voor zijn potentieel om de plasticvervuiling tegen
te gaan. België introduceert een assortiment rietjes en bestek voor horeca en retail. De producten hebben
dezelfde praktische eigenschappen als regulier plastic, maar door de natuurlijke grondstoffen, breken ze op
een biologische manier af.

Leer meer over het natuurlijke proces dat Biofase-producten doorlopen en maak
kennis met het assortiment rietjes en bestek.

Meer info, klik hier.

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen

Vegetarische Restaurants in België: Een Groene Revolutie in de Gastronomie

België staat bekend om zijn rijke culinaire tradities, met iconische gerechten zoals wafels, chocolade en frieten. In de afgelopen jaren is er echter een duidelijke verschuiving zichtbaar in de Belgische eetgewoonten, met een groeiende belangstelling voor plantaardige voeding en vegetarisch eten. Deze trend is niet alleen te danken aan gezondheidsbewuste consumenten, maar ook aan een groeiend milieubewustzijn en de wens om ethische keuzes te maken op het gebied van voeding. Het resultaat? Een explosie van vegetarische restaurants die zich richten...

Lees meer