Ook de komende weken blijft de brouwerijwinkel open.

5/5
Ook de komende weken blijft de brouwerijwinkel open.

Ook de komende weken blijft de brouwerijwinkel open. Ze verwelkomen jullie graag elke dag tussen 13 uur en 19 uur.

Weet je dat ze ook take-away aanbieden? Je kan nu ook thuis genieten van Hun heerlijke (vegan) stoofvlees of bitterballen! De brouwers, stokers, verkoopploegen en logistieke medewerkers blijven er in tussentijd met veel enthousiasme voor zorgen dat hun bieren en whisky via allerlei kanalen bij jullie terechtkomen.

HOTEL – BRASSERIE – STOKERIJ
In 1990 opende Het Anker binnen de muren van de brouwerij een 3-sterren hotel: een uniek concept in België. Eind 2010 werd de vernieuwde brasserie geopend en de rondleidingen door de brouwerij herstart.

Eveneens in 2010 werd in Blaasveld, in de 17-eeuwse familiehoeve, een volwaardige whisky-stokerij opgebouwd en in gebruik genomen: de Gouden Carolus Single Malt werd in 2013 op de markt gebracht en heeft intussen al meerdere internationale prijzen gewonnen.

Ondertussen verwierf de brouwerij internationale bekendheid, wordt er naar meer dan 40 landen geëxporteerd en worden de bieren wereldwijd gelauwerd. Getuige hiervan de vele internationale prijzen en onderscheidingen die de brouwerij in ontvangst mocht nemen.
Bron: hetanker.be

#kooplokaal#BelgischBier#veganfood

Meer weten over Het Anker

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen

Vegetarische Restaurants in België: Een Groene Revolutie in de Gastronomie

België staat bekend om zijn rijke culinaire tradities, met iconische gerechten zoals wafels, chocolade en frieten. In de afgelopen jaren is er echter een duidelijke verschuiving zichtbaar in de Belgische eetgewoonten, met een groeiende belangstelling voor plantaardige voeding en vegetarisch eten. Deze trend is niet alleen te danken aan gezondheidsbewuste consumenten, maar ook aan een groeiend milieubewustzijn en de wens om ethische keuzes te maken op het gebied van voeding. Het resultaat? Een explosie van vegetarische restaurants die zich richten...

Lees meer