Custom Text

Deel dit bericht

In de kijker / Innovatie

Handige verzekerings-app die u MOET hebben.

Crashform horeca belgie horeca winkel online horeca beurs

Maar laten we vooral hoepen dat u ze nooit hoeft te gebruiken.

De meerderheid onder ons kent het ondertussen wel. Een ongeval met de wagen. Al dan niet onder slechte omstandigheden moet u samen papieren invullen. een belangrijk gegeven op het moment van het ongeval is om dit document zo correct mogelijk in te vullen. Zeker als zelfstandig uitbater met meerdere bedrijfsvoertuigen is dit een perfect hulp middel.

Om het ons makkelijker te maken heeft ons verzekeringsbewijs tegenwoordig een Qr-code waaronder onze verzekeringsgegevens zitten.

Met CRASHFORM, de verzekerings-app bespaart u uzelf enorm veel moeite.
Bij een verkeersongeval wordt doorgaans gebruik gemaakt van het Europees Aanrijdingsformulier. De Belgische verzekeringssector heeft een app ontwikkeld waardoor je een verkeersongeval meteen elektronisch kan aangeven bij je verzekeraar. Het gebruik van de gegevens van het Europees Aanrijdingsformulier in deze app is erkend door Insurance Europe die het copyright hierover bezit. Met Crashform wordt veel noodzakelijke informatie automatisch ingevoerd. De app helpt de gebruiker om de aangifte zo correct mogelijk op te stellen. Het gebruik van de app leidt tot een snellere behandeling van het schadegeval door de verzekeraar. Crashform levert ook voor de betrokken partijen in een ongeval tijdswinst op in vergelijking met de aangifte op papier.


Drive safe

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>