Logo icoon horeca belgie huisstijl (11)

Le Jacobin creëert aperitief box

5/5
Plate en route horeca belgie (2)

Le Jacobin Opent volgend jaar de deuren.

“Tafelen kleurde mijn jeugd, want mijn ouders kookten lekker en graag.Toch duurde het even voor ik zelf in de keuken ging staan. Tijdens mijn studies besefte ik dat een kantoorjob niets voor mij was; ik had nood aan een creatieve uitlaatklep. Via omwegen begon ik op mijn zeventwintigste aan de eenjarige koksopleiding in hotelschool Spermalie. Daar, maar vooral tijdens mijn weekendwerk in pure C, sloeg de vonk over. Inspiratie haal ik uit oude kookboeken, maar net zo goed uit een product of uit mijn omgeving. Japan staat op mijn wishlist als prikkelende culinaire bestemming. ‘Grond’ associeer ik met eenvoud en duurzaamheid, respect voor streekeigen producten en lokale producenten. En ook met het zoeken van je eigen wortels.” 

Le Jacobin Opent volgend jaar de deuren. 

Wij zullen sharing plates serveren op het ritme van de keuken en de seizoenen, samen met een lekker glas wijn. Het restaurant zal gecombineerd worden met een eet-winkel waar een aangepast assortiment zal aangeboden worden. 

Dat 2020 een jaar is dat we allemaal niet snel zullen vergeten is een feit. Door de huidige omstandheden zijn wij een vertraging opgelopen waardoor de opening voor 2021 zal zijn. Tot dan zullen wij apero boxen bieden die elke maand aangepast worden. 

Kookeet biedt ons de kans om hiermee te starten! 

Link naar de website 👇🏻

https://www.pate-en-route.be

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen