Gastregistratie: Getest en perfect bevonden!

5/5
gastregistratie-horeca-belgie-nederland

We hebben in Bistro ‘t Gerecht in Olen de applicatie Gastregistratie voor jullie getest. Contactloos en digitaal je gasten registreren.

Het enige wat we hebben moeten doen was ons aanmelden en een QR code aanmaken.
Bij aankomst van de gasten werd vriendelijk gevraagd de code te scannen met hun smartphone. En de aangeduide stappen te ondernemen.
Enkele seconde later verschijnt op het scherm dat de registratie is voltooid. Je gasten kunnen zorgeloos je zaak betreden.

gastregistratie-horeca-belgie-nederland

Wat is Gastregistratie?

Met de aangescherpte maatregelen voor het veilig en verantwoord openen van de horeca sector, helpen zij restaurants, bistro’s en brasserieën op een veilige en efficiënte manier. Gastregistratie.be stelt uw gasten snel enkele Covid-19 vragen en verzameld veilig contact informatie. Tevens bieden ze de mogelijkheid om deze waardevolle informatie eventueel in te zetten voor marketingdoeleinde. De gastinformatie wordt opgeslagen om, indien nodig ter beschikking van een contactonderzoek te stellen.

Prijs van deze applicatie bedraagt 99 euro voor de volgende zes maanden.
Bedenk daarbij dat uw medewerkers per klant minstens enkele minuten kostbare tijd verspelen. Voor ons is de rekening dan snel gemaakt. En met het voordeel dat je alle info van je klanten leesbaar in een bestand hebt. Veel minder papierwerk en rompslomp.

Voor meer info, bezoek GASTREGISTRATIE.BE

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen

Vegetarische Restaurants in België: Een Groene Revolutie in de Gastronomie

België staat bekend om zijn rijke culinaire tradities, met iconische gerechten zoals wafels, chocolade en frieten. In de afgelopen jaren is er echter een duidelijke verschuiving zichtbaar in de Belgische eetgewoonten, met een groeiende belangstelling voor plantaardige voeding en vegetarisch eten. Deze trend is niet alleen te danken aan gezondheidsbewuste consumenten, maar ook aan een groeiend milieubewustzijn en de wens om ethische keuzes te maken op het gebied van voeding. Het resultaat? Een explosie van vegetarische restaurants die zich richten...

Lees meer