WEEK VAN HET KALF

5/5
De Troubadour Berchem traiteur catering restaurant Horeca Belgie benelux

Welkom terug…

Hellloooooo Troubadourbuddies ,
We hebben er weer een fenomenaal plezant weekend opzitten in het restaurant, onze gasten waren happy, de crew was wreeeed goe bezig, den John is content!!
Opgelet, Juni is bijna volgeboekt. Reserveren kan via onze website…

Parkeren kan U voortaan gratis op onze parking voor 40 wagens in de Walemstraat (Albert Heyn)

Het Troubadourthuis menu wint nog steeds aan populariteit , deze week belichten we het kalf in al zijn glorie.

Verder hebben wij nog een mega-tof BBQ Deluxe pakket ter beschikking. Let’s upgrade your BBQ!

Welkom in de wondere wereld van fijnbesnaarde barbecue gerechten,
een culinaire reis met schitterend vlees van topbutchers.
Wij hebben alles zo goed mogelijk voorbereid zodat U alleen maar hoeft te genieten !!!
LETS CHILL AND GRILL

TROUBADOUR PRIVÉ

Woensdag en Donderdag , Vrijdagmiddag en Zaterdagmiddag kan De Troubadour volledig privé voor U gereserveerd worden, wij vragen gewoon dat U minstens met 10 pers komt . Stuur ons gerust een mailtje.
(All-in arrangement aan 149 €)

LEKKER GEGETEN IN…

Tussen de bedrijvigheid door neem ik graag even een pauze aan de overkant van de straat, een ongelooflijk sympathieke dame opende daar een coffee&wine bar SOMISTA .
Toastjes met avocado en zalm, waanzinnig lekkere gazpacho, enfin, wat ze doen, doen ze ook heeeeeeeeel goed. Voor mij nog een cortadooke en laat de dag maar swingen.

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen

Vegetarische Restaurants in België: Een Groene Revolutie in de Gastronomie

België staat bekend om zijn rijke culinaire tradities, met iconische gerechten zoals wafels, chocolade en frieten. In de afgelopen jaren is er echter een duidelijke verschuiving zichtbaar in de Belgische eetgewoonten, met een groeiende belangstelling voor plantaardige voeding en vegetarisch eten. Deze trend is niet alleen te danken aan gezondheidsbewuste consumenten, maar ook aan een groeiend milieubewustzijn en de wens om ethische keuzes te maken op het gebied van voeding. Het resultaat? Een explosie van vegetarische restaurants die zich richten...

Lees meer