Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / Dranken

Dare life, drink Gimber biologisch gemberconcentraat.

Gimber-horeca-belgie-horeca-winkel-online-horeca-beurs

Dare life, drink GIMBER BIOLOGISCH GEMBERCONCENTRAAT 0% Alc – 100% Smaak – 200% Pit

Als producent van hedendaagse kunst en animatieseries zat het weekschema van Dimitri bomvol. Hij was bang om weer naar een ander evenement te gaan waar ze slechte wijn of zoete frisdrank serveerden.
Toen ging Dimitri op zoek naar een drankje dat zijn smaakpapillen zou kunnen opfleuren, zonder zijn hoofd te laten draaien. Omdat hij nergens vond wat hij wenste starte hijzelf met de creatie van een drankje. Hij probeerde allerlei combinaties en ingrediënten.

Tot op een dag in november 2017, wanneer al deze ingrediënten samen vielen in een wonderbaarlijke bevredigende mix. ‘Ik voelde me Willy Wonka, alleen zonder de gekke kinderen.’ Elk weekend maakte Dimitri zichzelf een persoonlijke fles. Al snel dwongen vrienden hem dan ook om flessen voor hen te maken. GIMBER werd niet alleen een lokaal succes. Sommige mensen reden zelfs vijftig kilometer of meer om een ​​fles te kopen.

Het was niet allemaal zonneschijn, glimlachen en frisdrank, maar al snel begonnen mensen met een positieve vibe zich bij het project aan te sluiten. Samen bouwden ze het GIMBER-team van vandaag.

En raad eens waar we zo trots op zijn? We hoorden dat onze Belgische langeafstandspiloten GIMBER drinken om scherp (en nuchter) te blijven. We vragen ons af aan hoeveel succesvolle vakanties GIMBER heeft bijgedragen.

GIMBER

Is het biologische alternatief voor elke alcoholische drank. Het concentraat bestaat uit meer dan 40% biologische en kwalitatieve gember, citroenen, kruiden en specerijen om je smaakpapillen een tango te laten dansen.

Gimber-horeca-belgie-horeca-winkel-online-horeca-beurs
We hoorden dat onze Belgische langeafstandspiloten GIMBER drinken om scherp te blijven.

GEZONDE VIBE

Gimber zit boordevol gember dat gingerol bevat. Gingerol staat bekend om zijn ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. Het is goed voor de spijsvertering, verlaagt het cholesterolniveau, en nog veel meer.

BIOLOGISCH, NATUURLIJK!

100% biologisch en gemaakt met een fijne selectie van ingrediënten. We voegen geen conserveringsmiddelen of andere smaakversterkers toe.

Gimber-horeca-belgie-horeca-winkel-online-horeca-beurs

KARAKTER

Gimber biedt een unieke smaakervaring en vervangt moeiteloos elke alcoholische drank dankzij het aromatische karakter en de pittige nasmaak.

Wenst u meer info over dit heerlijke drankje?
CONTACT

andy@gimber.be
www.gimber.com
+32 2 897 48 00
Bezoek ons op facebook

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>