Logo icoon horeca belgie huisstijl (11)

Recepten in de vorm van bouwsteentjes

5/5
Gastronomics-horeca-belgie-nederland

Wil je één van je populairste voorgerechten een unieke twist geven? Ben je op zoek naar een krokant onderdeel om je gerecht compleet te maken? Heb je de taak gekregen om een vegetarisch menu te ontwikkelen? Wil je eens iets anders creëren met die ene vissoort die op dit moment in de aanbieding is?

Elke chef heeft zijn/haar creatieve uitdagingen. En niet elke chef heeft honderden kookboeken, een innovatief topteam en/of genoeg tijd tot zijn/haar beschikking om met écht vernieuwende oplossingen te komen.

Gastronomics-horeca-belgie-nederland

Gelukkig is daar Gastronomixs.com, een unieke bron van culinaire kennis en inspiratie. Kende jij dit platform al? Urenlang zoeken of testen tot je het perfecte recept gevonden hebt behoort tot het verleden!

‘Gastronomixs is geen doorsnee receptenwebsite…’

Gastronomixs is geen doorsnee receptenwebsite, want het levert kennis in de vorm van bouwstenen, ook wel componenten genoemd. Dit zijn geen gerechten, maar bereidingen van één ingrediënt zoals gefermenteerde wortel, spongecake van zwarte sesam of pommes soufflé. Met deze componenten kunnen chefs eindeloos nieuwe gerechten samenstellen of bestaande gerechten aanpassen. Meer dan 27.000 professionele koks van over de hele wereld gebruiken het platform om snel ideeën te genereren. Het maakt niet uit in welk type restaurant je werkt, elke chef kan Gastronomixs gebruiken als online brainstormpartner.

Gastronomics-horeca-belgie-nederland

Gastronomixs is een online ideeëngenerator voor koks.

Als je nieuwsgierig bent om te ontdekken hoe Gastronomixs.com je kan inspireren, check dan deze video: https://www.youtube.com/watch?v=fXpKhyn7PlY en neem een gratis account van twee weken om het platform een ​​degelijke testrit te geven!

Tekst en foto’s: Gastronomixs

Like us on facebook

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen