Restaurant Klostr

5/5
Restaurant-klostr-vlijtingen-riemst-Horeca-Belgie

In Vlijtingen (Riemst) en centraal gelegen in de metropool Hasselt – Maastricht – Tongeren, kan je bij Marie-Paule en Nico terecht voor de perfecte combinatie van wellness, culinaire hoogstandjes en ontspanning.

De totaal high-end gerenoveerde authentieke vierkantshoeve biedt plaats aan groepen tot acht personen.

Het heerlijke aan het aangename koppelen? Restaurant Klost’r is de uitgelezen plaats om je culinair te verwennen. En het leuke: als je in ‘t Vlyt verblijft hoef je er zelfs niet voor de deur uit want ons restaurant is open voor iedereen die culinair wil genieten.

Klost’r , klopt het plaatje helemaal. Een voormalige historische site omgetoverd tot B&B met wellness en restaurant zorgt voor extra verhaal bij de geslaagde vormgeving, het comfortabele, innemende interieur en bovenal de productgedreven, zeer smaakvolle keuken van chef Pieter Kellens. Het keukenteam legde een sterk parcours af langs diverse, uitstekende restaurants om al die kennis en expertise energiek te bundelen in een eigen repertoire vol leuke ideeën zonder daarbij in excessen te vervallen.

Het hele Klost’r team is onder de indruk en dankbaar voor de vermelding ‘ontdekking van het jaar Vlaanderen’ in de Gault&Millau Guide.

Klost’r heeft zijn start niet gemist.

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen

Vegetarische Restaurants in België: Een Groene Revolutie in de Gastronomie

België staat bekend om zijn rijke culinaire tradities, met iconische gerechten zoals wafels, chocolade en frieten. In de afgelopen jaren is er echter een duidelijke verschuiving zichtbaar in de Belgische eetgewoonten, met een groeiende belangstelling voor plantaardige voeding en vegetarisch eten. Deze trend is niet alleen te danken aan gezondheidsbewuste consumenten, maar ook aan een groeiend milieubewustzijn en de wens om ethische keuzes te maken op het gebied van voeding. Het resultaat? Een explosie van vegetarische restaurants die zich richten...

Lees meer