Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / Culinair / Evenementen / Leveranciers

You are EGGceptional

’t Munckenei Eggceptional Horeca Belgie Online Horeca Beurs (3)

You are EGGceptional! ’t Munckenei steekt de lokale horeca een hart onder de riem met het eigen EGGceptional-project! We nodigden Wingense horecamensen uit om – met minstens één ei – aan de slag te gaan en delen de komende weken met heel veel plezier de resultaten!

Cuisine Kwizien
Cuisine Kwizien, waar Steven in de potten roert en Lies normaal de gasten ontvangt, is één van de best bewaarde culinaire geheimen die onze streek rijk is. Een gepocheerd ei met verse garnaaltjes en spinazie heeft er nooit zo lekker uitgezien.

https://cuisinekwizien.be/
Ontdek hier het recept!


Fréline
Fréline is het nieuwe en altijd gezellige restaurant van Céline en Frederik. Een passage door Wildenbrug is vanaf vandaag anders, want zeg nu zelf: deze crème brulée, daarvoor stop je toch gewoon?

https://freline.be/
Ontdek hier het recept!

Houd de website van ’t Munckenei in de gaten want vanaf 11 januari volgen er nog.

’t Munckenei

Eitjes van kristal*
Een kip legt gemiddeld 310 eieren per jaar en wij slagen er al vijftien jaar in die allemaal één dag later in de winkelrekken te krijgen. ‘Wij’, dat zijn Stefaan Verhelle en echtgenote Hermine Steenhuyse, die met een team trouwe medewerkers elke dag vroeg uit en in de veren zijn.

Hervé Steenhuyse, de vader van Hermine, blijft op amper enkele honderden meters van ’t Munckenei het opfokbedrijf Steenhuyse runnen. In De Kloosterbeekhoeve, het legbedrijf met scharrelhuisvesting en wintertuin, komen kippen in een veilige en beschermde omgeving terecht waar ze binnen en buiten lopen. Begin 2017 kregen onze kippen er met De Kwartelier ook directe buren bij: drieduizend kwartels zorgen elke dag voor verse kwarteleieren.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>