Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws

Wiebelende tafeltjes!!!

RMB projects horeca belgie online horeca beurs (7)

RMB Projects zorgt dat dit probleem voor altijd voorbij is!

FLAT® tafelbases, stabiliseert en lijnt uw bestaande tafels uit met FLAT Equalizers.
In de horeca weten we hoeveel zaken goed moeten gaan om een ​​onvergetelijke eet ervaring te creëren. Je hebt genoeg zorgen te maken zonder wiebelige tafels die klanten irriteren en de tijd van het personeel verspillen. Op langere termijn zijn onstabiele tafels schadelijk voor uw bedrijf en kunnen het merk imago van worden aangetast.

U hebt geen nieuwe tafels nodig. U heeft alleen FLAT Equalizers nodig:

Stabiliseert tafels met een druk op het tafelblad
Interne sloten verbeteren de stabiliteit
Maakt uitlijning van tafelbladen mogelijk
Zeer duurzaam overtreft internationale normen voor veiligheid, stabiliteit, duurzaamheid en sterkte
Installeert in seconden. Geen gereedschap nodig.
Bespaart u tijd, geld en frustratie en verbetert tegelijkertijd de ervaring van uw klanten
Equalizers zijn versterkte plastic voetjes, elk met een roestvrijstalen draad die, wanneer deze wordt samengedrukt door op het tafelblad te drukken, onze hydraulische stabilisatietechnologie activeert en de wiebel uit de tafel haalt.

Bovendien zullen Equalizers ervoor zorgen dat de tafels naadloos op elkaar worden afgestemd wanneer tabellen wanneer deze worden samen gezet. Verhoog of kantel eenvoudig een van de verkeerd uitgelijnde tafels zodat deze overeenkomt met de andere tafel, en de voeten passen zich aan, waardoor een naadloze uitlijning ontstaat.

Equalizers zijn er in verschillende maten (metrisch en standaard / UNC) voor bijna elke tafel met inschroefbare voetjes. Ze zijn ontworpen om te beschermen tegen impact en corrosie, zijn volledig afgedicht om vuil, voedseldeeltjes en ander vuil te blokkeren.

De Australische uitvinder Tony Pike richtte FLAT op in 2004, toen hij van plan was wankele tafels tot het verleden te herleiden. Enkele jaren later, na uitgebreide investeringen en testen, heeft Tony de technologie ontwikkeld die wordt gebruikt om tafels te stabilliseren en uit te lijnen.

In 2012 werd onze hydraulische technologie gecommercialiseerd en toegepast op FLAT Table-tafelbases. De technologie past de tafel automatisch aan en stabiliseert deze onmiddellijk.

In 2017 is deze unieke technologie verder ontwikkeld naarmate FLAT Equalizers werden geïntroduceerd. Equalizers stabiliseren bestaande wiebeltafels door de bestaande schroefpoten van een tafel te vervangen. Ze stabiliseren tafels na een zachte druk op het tafelblad.

Tegenwoordig wordt deze technologie gebruikt om tafels in de horeca wereldwijd te stabiliseren en op elkaar af te stemmen. 

FLAT-stabiliserende producten bieden een verscheidenheid aan oplossingen voor het corrigeren van wiebelige tafels en tafeluitlijning. Een probleem dat de horeca al jaren heeft geteisterd.

Wens je meer info over dit product? Neem dan contact op met Ronny Moors via deze link.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>