Logo icoon horeca belgie huisstijl (11)

At Branded… we think outside the box!

5/5
At Branded… we think outside the box!

Niks dan bedrukte gezichten op maandagochtend?

DAT IS GEEN WERK!

We make you smile on Monday morning

Komen jouw werknemers zélfs op maandag fluitend naar het werk? Schreeuw dat dan van de daken! Want de manier waarop je werknemers hun werkdag beleven, bepaalt jouw goede naam als werkgever. Precies wat je nodig hebt om ook in de toekomst de juiste mensen binnen te halen én te behouden.

Dat is precies wat Branded.Careers als employer branding agency doet: jouw reputatie als werkgever van de daken schreeuwen.
Nee, niet letterlijk (alhoewel, níets is ons te gek). Wel met verrassende video’s en interactieve campagnes die tonen wat jouw bedrijf uniek maakt.

Tegelijk doen we veel meer dan employer branding. We zijn jouw strategische partner voor grensverleggende hr-communicatie

Tegelijk doen we veel meer dan employer branding. We zijn jouw strategische partner voor grensverleggende hr-communicatie: we toveren topervaringen tevoorschijn voor je kandidaten en werknemers. En dat tijdens het totale traject:

  • de rekrutering van toptalent (candidate experience)
  • het parcours na je eerste online en offline contact met je toekomstige medewerkers (preboarding en pre-hiring experience)
  • het onthaal van nieuwe collega’s (onboarding experience)
  • het behoud van goede werkkrachten (employee experience)
  • het afscheid van wie je bedrijf verlaat (exit experience)

Wij hebben het geluk gehad bij deze fantastische firma te mogen luisteren naar founder Johan Driessens. En hij gaf ons een hele leuke opdracht mee.
We mochten een foto nemen bij hun totem, die staat voor alles wat deze firma uitdraagt.
De opdracht was simpel, verspreid je foto via sociale media. Bij deze ziet u hieronder het resultaat.

Thribe Builders @Branded Careers

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen