Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / Evenementen

WARMSTE WEEK AFTER WORK APERO!!

WARMSTE WEEK AFTER WORK APERO, BROUWERIJ DE HOORN horeca belgie

BROUWERIJ DE HOORN, DE WARMSTE WEEK 19 DECEMBER van 16u00 tot 00u00

Cornet is dit jaar exclusief bierpartner van de Warmste Week. Dit razend populair StuBru initiatief gaat in Kortrijk door maar de brouwerij wil ook in de eigen gemeente een voor het goede doel organiseren !

Op 19 december van 16u tot middernacht zetten we de kerstvakantie goed in…, de medewerkers van de brouwerij organiseren op de binnenkoer een Warmste Week After Work Apero.

Iedereen is er welkom om samen met vrienden te genieten van een lekker biertje, een lekker hapje, fijne muziek van onze gast dj en bovenal van een goed gesprek.Cornet is dit jaar exclusief bierpartner van de Warmste Week.

Toegang is gratis en de opbrengst gaat integraal naar het goede doel. Wil je van de gelegenheid gebruik maken om de brouwerij te bezoeken dan leiden we je graag rond.

Brouwerij De Hoorn is een onderdeel van Swinkels Family Brewers

Swinkels Family Brewers. Een onafhankelijke familiebrouwer. Bier is genieten, brengt mensen bij elkaar. Voor elk moment bieden wij daarom een passend biertje. Elk met een eigen smaak en karakter. Met liefde gebrouwen in een van onze brouwerijen. Bier brouwen zit in onze genen. Al 300 jaar.

Bier brouwen vraagt om vakmanschap en intuïtie. Intuïtie over hoe goed bier moet smaken en hoe je dat brouwt. Met een groot gevoel voor kwaliteit brouwen we dan ook al eeuwenlang de lekkerste bieren, waarbij we altijd kijken of het nog beter kan. Ons bieraanbod bestaat uit tientallen authentieke biermerken die we via onze partners, horecabedrijven en retailers naar de consument brengen, waar ook ter wereld.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>