Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / Evenementen

Finale Viskok van het jaar 2020

viskok van het jaar

Viskok van het jaar November 18 @ 13:30 – 17:30

Voor de 31ste keer gaat VLAM op zoek naar het lekkerste en origineelste gerecht met de ‘Vis van het Jaar’, de wijting.
Wie blaast een gerenommeerde jury van de sokken met een gerecht met wijting en wint de titel van Viskok van het Jaar 2020?

Ontdek het tijdens de spannende finale op Horeca Expo!

De winnaar, sluit aan in de rij topchefs die de wedstrijd de voorbije jaren wonnen. Recente winnaars waren onder andere Michael Vanderhaeghe van Hostellerie Saint Nicolas, Stijn de Vreese van restaurant Benoit & Bernard Dewitte, Sam Van Houcke van restaurant Onder de Toren, Rob Stevens van D’Oude Pastorie, Jonathan Olivier van De Jonkman, Ivan Menten van Lèche Plat en Dean Masschelein van Boury.

De winnaar van de Viskok van het Jaar krijgt een prachtige trofee, ontworpen door kunstenaar Jan Peirelinck.
Het winnende recept is meteen ook een toegangsticket tot het team van de NorthSeaChefs. Deze topchefs promoten Noordzeevis, met speciale aandacht voor de minder bekende en daardoor vaak onbeminde vissoorten.

Neem die dag zeker ook een bezoekje aan onze stand ‘Lekker van bij ons’ (stand 8314), waar we je inspireren met nog meer lekkers van bij ons.

Waar? Demokeuken Horeca Expo, tussen hal 3 en hal 8
Wanneer? Maandag 18/11/2019, 13u30 tot 17u30

Over Vers ondernemen


Bij Versondernemer.be willen we handelaars en Horeca-uitbaters ondersteunen bij de verkoop en marketing van verse producten. Vers zijn voor ons voeding, dranken, bloemen en planten … liefst van bij ons!

Laat je inspireren door ondernemersverhalen, evalueer je aanpak met onze handige weetjes en blijf als eerste op de hoogte van praktische tips & acties.

Versondernemer.be is een initiatief van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM).
VLAM maakt promotie voor producten van eigen bodem en doet dit in Vlaanderen naar het brede publiek via Lekker van bij ons en Groen van bij ons.

Is jouw zaak een inspiratie voor collega’s? Heb je suggesties of vragen?
Neem gerust contact op.

Leen Guffens, Robin Romy, Hilde Peeters

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>