Logo icoon horeca belgie huisstijl (11)

Versaanhuisgeleverd: een box vol lekkere vitamines!

5/5
Versaanhuisgeleverd: een box vol lekkere vitamines!

Nog niet zo heel lang geleden leerde ik ‘versaanhuisgeleverd’ kennen, een groothandel die boxen met verse groenten en fruit aanbiedt aan particulieren. Sinds ik ze ken heb ik twee keer een box van ze in huis gehad en is mijn derde in bestelling. De boxen zijn steeds goed gevuld met producten van de hoogste kwaliteit. Deze kwaliteit kunnen ze bij versaanhuisgeleverd bieden omdat het een dochteronderneming is van Vers d’Anvers, die normaal gezien enkel levert aan de horeca. Waarom ze nu al ruim een jaar aan particulieren leveren vroeg ik aan oprichter Tim Yzewyn.

Hoe is Versaanhuisgeleverd ontstaan?

Versaanhuisgeleverd bestaat sinds 19 maart 1 jaar, meteen na de lockdown stond onze website actief omdat we snel out of te box moesten denken en een oplossing moesten vinden om onze stock te verkopen en het omzetverlies van de horeca enigszins goed te kunnen maken.

Waarom zijn jullie gestart met het leveren aan particulieren?

Het leek ons een goed idee om het geleden omzetverlies goed te maken en de mensen bovendien te helpen met verse producten aan huis te leveren, zeker in de eerst lockdown toen iedereen thuis moest blijven.

Wat bieden jullie aan?

We zijn eerst gestart met 3 basisboxen, fruit, groenten en een mix, al snel kwamen we met nieuwe ideeën die een aanvulling waren in de markt en beantwoorden op de vraag van de consument.

Hoeveel verschillende boxen hebben jullie?

Op dit moment kunnen we 32 verschillende boxen aanbieden aan onze klanten.

Hoe stellen jullie die boxen samen?

Onze boxen worden op maat samengesteld naargelang het aanbod van de dag bij de veiling en bij onze kwekers. In onze boxen zitten dus steeds dagverse producten.

Wat is jullie populairste box?

Onze fruitbox is momenteel onze bestseller.

Waar kunnen klanten jullie vinden? En hoe komen jullie boxen tot bij de klant?

Via onze website www.versaanhuisgeleverd.be kan je een box bestellen en als je in Vlaanderen of in Brussel woont bezorgen we die bij je aan de deur. Of ja kan hem ook afhalen in Antwerpen op Kielsbroek 4 magazijn A2,

Bieden jullie biologische producten aan?

Nee

Hebben jullie plannen voor een biobox?

Op dit moment niet

Hoe ziet de toekomst eruit voor versaanhuisgeleverd?

De reacties van de klanten blijven positief en daarvoor willen we het zeker blijven doen, bovendien hebben we via deze site ook een bereik naar bedrijven die hun werknemers een extra stimulans willen geven voor hun thuiswerk door één van onze leuke boxen cadeau te doen, voor grote aantallen kunnen wij tevens een box naar wens maken.  Onze eindejaarsboxen waren een gigantisch succes.

Hartelijk dank voor deze toelichting Tim. Ik kijk al uit naar mijn volgende box.

Dan nog even dit: Een basisbox groenten en/of fruit haal je al in huis voor €27 en bevat steeds ruim 10kg lekkere vitamines. Daar ben je gegarandeerd wel even zoet mee. Laat je je box thuisbezorgen dan betaal je voor de levering €7,5. Afhaling in hun magazijn is gratis. Meer info vindt je op hun site: www.versaanhuisgeleverd.be


Hey! Ik ben Ken en als culinair fotograaf is het mijn taak om jou honger te laten krijgen. Op kenstoffels.com stel ik mijn werk tentoon, hou ik een blog bij en deel ik zelfs enkele recepten

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen