Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / Chef's

Meet the chef

Meet the chef horeca belgie

Hoe ziet het leven van chefkoks eruit? Wat zijn hun drijfveren, doelen, inspiraties? Dat zie je in Meet the chef.

Voor het eerst volgde een filmploeg 4 Belgische sterrenchefs die in hun potten laten kijken. Het resultaat is binnenkort te zien in de nieuwe online mini-docuserie “Meet The Chef”. Horeca kassasysteem aanbieder Lightspeed, de initiatiefnemer van de docu.

In ‘Meet the Chef’ vertellen de koks wat het chef-zijn voor hen betekent, wat hun restaurant kenmerkt, hoe ze zijn gekomen waar ze zijn en waar ze nog naartoe willen. Koken is hun passie, maar het is ook zwaar: ‘elke dag op Champions League-niveau voetballen’, aldus Menno Post, deelnemer van de eerst reeks die in Nederland werd gemaakt?
Bekijk de Nederlandse afleveringen.

De verhalen worden vergezeld van prachtige sfeerbeelden – van de keuken en het restaurant, maar ook andere plekken die belangrijk zijn voor de chefs.

Belgische gastronomie

Het doel van deze serie is om het unieke verhaal van de beste chefs van België op een visueel krachtige manier te vertellen, en om het grote publiek de toewijding te tonen achter het verlangen naar perfectie dat elke chef drijft. Van de keuken en de kleinste details waaruit het restaurant bestaat, tot de perfecte keuze van servetten of ingrediënten, en een hoogvliegende klantervaring – niets wordt aan het toeval overgelaten, alles wordt tot in de perfectie uitgevoerd. België heeft veel te bieden op culinair gebied en de vier afleveringen geven een exclusief inzicht in het leven van chef-koks die op het hoogste niveau werken. Elke aflevering is anders en benadrukt de persoonlijkheid, passie en motivatie van de leiders. Ze hebben allemaal een andere visie en aanpak, maar ze hebben één ding gemeen: hun passie voor koken en hun zoektocht naar uitmuntendheid.

De Chefs

Deze vier chefs maken bovendien ook kans om een hogere score te krijgen in de nieuwe Gault&Millau-gids, waar “Meet The Chef” partner van is.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>