Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / In de kijker

Barbecook en LivWise slaan de handen in elkaar

Barbecook LiveWise-tableware-leverancier-groothandel-online-horeca-beurs-horeca-belgie

Vorig jaar bereidde LivWise zich voor op internationale groei met de intrede van van extra financiële partners en de overname van de firma Anbel. Dit jaar zet LiveWise deze groei verder met de overname van het merk Barbecook.

Barbecook bestaat reeds 35 jaar en is één van de grootste spelers op het gebied van barbecues. Bovendien is het een Belgisch merk en daar mogen we best trots op zijn. Met de overname van dit prachtige Belgische merk hoopt LivWise zijn marktpositie in de Benelux alsook internationaal verder te versterken.

Met de toevoeging van Barbecook als in-house merk groeit het aanbod van LivWise stevig. Het merk blijft zo volledig in Belgische handen. En niet alleen de naam, maar ook heel wat medewerkers maken de verhuis van Kortrijk naar Deinze. Zo blijkft de kennis en de know-how bewaard en kan er samen gewerkt worden aan een bloeiende toekomst voor het merk binnen LiveWise.

LiveWise-tableware-leverancier-groothandel-online-horeca-beurs-horeca-belgie

LivWise brengt met een rijk assortiment aan onmisbare keuken- en woonaccessoires praktisch design binnenshuis en laat je thuis voelen. Als exclusief distributeur van een uitgebreid aanbod internationale merken gespecialiseerd in design keuken- en decoratie-artikelen in huis, kiest LivWise exclusief voor kwaliteit, betrouwbare service en snelle levering. Naast verdeler van grote merken zoals Sistema, Kilner, Chroma, Crushgrind en vele andere, zijn we bij LivWise trots op onze eigen huismerken Point-Virgule, Dotz en Rixx. Onze homely must haves kan je vinden in de vakhandel, maar ook in department stores, tuincentra, etc. Neem zeker een kijkje naar onze merken en vind een verkooppunt in jouw buurt.

LivWise
Vaartlaan 9
9800 Deinze
Belgium

TEL         +32 (0)9 385 93 24
FAX        +32 (0)9 385 93 25

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>