Logo icoon horeca belgie huisstijl (11)

Markt van de smaak

5/5
markt van de smaak Straffe streek (1)

Beste streekambassadeur,

U bent goed bezig!

Een horecazaak uitbaten is geen sinecure en u beheerst de kunst als geen ander: een fantastische beleving, heerlijk eten en drinken, supergastvrij,… Kortom, uw bezoekers worden duidelijk in de watten gelegd. Maar had u ook al gedacht aan streekproducten op tafel?

14 november 2019 Leuven

Lokale streekspecialiteiten zijn kwaliteitsproducten, duurzaam en ambachtelijk gemaakt en zonder voedselkilometers. Wie streekproducten op de kaart zet, maakt een sterk statement dat uw gasten zeker zullen waarderen. Bovendien steunt u de lokale economie. En wat heel belangrijk is: streekproducten zijn erg lekker en er is keuze genoeg.

Waarom geen streekgerechten aanbieden? Of een streekontbijt? Of een arrangement met lokale streek- en hoeveproducenten uit uw regio? Bezoekers vinden het ook leuk om streekproducten mee naar huis te nemen, dus ideaal om ook een streekhoekje in uw zaak te integreren. Of misschien kan u in uw bar enkele typische streekbieren of -likeuren aanbieden? De Hagelandse wijn kent iedereen, maar weet je dat er ook honing, rundvlees, mosterd, wafeltjes, koffie, chocolade, confituur, vruchtensappen, fruit en veel meer streekeigen specialiteiten zijn? Straffe Streek helpt u graag een handje in de wereld van al dat lekkers.

Op donderdag 14 november organiseren wij van 15u – 22u de Markt van de Smaak in het hartje van onze provinciehoofdstad. De Grote Markt in Leuven wordt dan omgetoverd tot een heus lokaal zintuigenspektakel. 30 streek- en hoeveproducenten geven er het beste van zichzelf en laten u proeven van zowel hun passie als hun product. Om duimen en vingers van af te likken!

Streekproducten als culinaire ontdekking

Eigenlijk zou dit al voldoende moeten zijn om u te overtuigen een bezoekje te brengen aan deze unieke markt.Maar omdat wij u zien als een echte streekambassadeur doen we u een straf aanbod:

Bestel uw smaakkaart – kom proeven – geniet van 8 proevertjes – en ontdek nog meer !

Wij bieden u een Smaakkaart t.w.v. 20 € – goed voor 8 proevertjes – om de geuren, kleuren en smaken op deze markt uitgebreid te ervaren. Leg er interessante contacten, geniet van de verrassende lokale producten en ontdek onze straffe streek. Hopelijk bent u nadien ook verkocht om de kaart van streek- en hoeveproducten te trekken in uw zaak.

Het zal er alleen maar voor zorgen dat u nog beter wordt dan u nu al bent!

Hebben we u genoeg geprikkeld? Heeft u er al zin in? Registreer u snel op www.marktvandesmaak.be/horeca voor uw gratis Smaakkaart.
Op deze website ontdekt u ook de verschillende standhouders en praktische info over de locatie.

We zien u dan graag op donderdag 14 november op de Grote Markt in Leuven! De smaakkaart haalt u af aan de stand van Straffe Streek tussen 15u en 18u. We voorzien 1 Smaakkaart per geregistreerde zaak.

Hieronder vindt u alvast een overzicht van de verschillende standhouders.

Wil je nog meer ontdekken? Neem dan snel een kijkje op www.straffestreek.be en ontdek wat Vlaams-Brabant u te bieden heeft !

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen