Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / Dranken / Wijnbespreking

Magnus Kwaliteitswijnen

Magnus wijnen Leverancier groothandel horeca belgie online horeca beurs (7)

Magnus Kwaliteitswijnen bestaat sinds 1984 en is gespecialiseerd in het ter plaatse selecteren, invoeren en verdelen van wijnen met een interessante prijs/kwaliteits verhouding. Het gamma bestaat uit meer dan 400 betaalbare wijnen uit Frankrijk, Spanje, Italië, Zuid-Afrika, Chili, Argentinië, Australië, enz…. Er zijn 4 filialen met degustatieruimte te Deurne (Antw), Kontich (Antw) en Leuven (Brabant) en Zaventem (Brus). Ze zijn alle 4 toegankelijk elke dag  (behalve zondag) van 9 tot 18 uur doorlopend. Er staan altijd minstens 20 à 25 wijnen te proeven en er is steeds iemand aanwezig om u met raad en daad bij te staan! Én al vanaf 85 Euro (incl BTW.) aankoop leveren wij GRATIS in heel België.

Consignatie

Uit ervaring weten we dat het moeilijk inschatten is hoeveel flessen er exact gedronken zullen worden. Bent u het beu met teveel overschot te zitten en wilt u niet voor de genante situatie staan dat u tegen uw gasten moet zeggen dat de wijn op is? Onze consignatie-formule is de oplossing !

Historiek

Patrick Magnus startte zijn wijnhandel 34 jaar geleden in de garage van zijn ouders. Hij was toen pas 20. Nu is Magnus kwaliteitswijnen een belangrijke speler op de Belgische wijnmarkt. 

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>