Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / Evenementen

Illy on tour

Illy on tour

illy nodigt u graag uit op onze “illy on tour” dagen. Kom langs in uw regio en ontdek alle nieuwigheden en producten in de wereld van illy. Niet te missen! We kijken er naar uit u te mogen ontmoeten.

illy: het bedrijf

illycaffè wordt in 1933 te Triëst opgericht door Francesco Illy. Vandaag wordt het bedrijf geleid door de derde generatie van de familie. Andrea Illy is de voorzitter en Massimiliano Pogliani de afgevaardigd bestuurder.
Anna Rossi Illy, vrouw van Ernesto (overleden in 2008, zoon van de oprichter), is honorair voorzitster.
Anna Illy jr. zet het werk dat haar vader begonnen is voort en verzorgt de betrekkingen met de koffietelers.

Het bedrijf is bekend en gewaardeerd in de vijf continenten om zijn hoge kwaliteit en de onmiskenbare fluwelen smaak van zijn koffie, een onmiskenbare blend bestaande uit negen soorten zuivere Arabica die iedere dag miljoenen mensen in verrukking brengt in huis, op kantoor, in hotels, restaurants en cafés.

Voor meer info illy on tour: Kristof De Lamper

Sales Manager Out of Home Belgium at illycaffè

5/11: Antwerpen, 9 Beaufort-MAS, Hanzestedenplaats 5

7/11: Bruxelles, Hôtel Renaissance, Rue de Parnasse 19

12/11: Hasselt, De Groene Hendrickx, Zuivelmarkt 25

13/11: Gent, Zwart-Wit, Ottergemsesteenweg Zuid 802

Openingsuren : 10 – 17h!

Andrea Bocelli, een wereldberoemde tenor, heeft zijn leven gewijd aan het perfectioneren van zijn stem, om de wereld zijn beste prestaties te bieden.
#LIVEHAPPilly

Ieder persoon is uniek. In het leven worden we ergens voor geboren. We hebben allemaal een specifiek doel en ik hoop de mijne op de beste manier te hebben nageleefd.

Iemand zei dat een meesterwerk in het detail zit en dat het juist de details zijn die het verschil kunnen maken tussen een prachtig kunstwerk en een meesterwerk.

Bron: Illy website

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>