Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / Buitenland / Trending

Gastregistratie: Getest en perfect bevonden!

gastregistratie-horeca-belgie-nederland

We hebben in Bistro ‘t Gerecht in Olen de applicatie Gastregistratie voor jullie getest. Contactloos en digitaal je gasten registreren.

Het enige wat we hebben moeten doen was ons aanmelden en een QR code aanmaken.
Bij aankomst van de gasten werd vriendelijk gevraagd de code te scannen met hun smartphone. En de aangeduide stappen te ondernemen.
Enkele seconde later verschijnt op het scherm dat de registratie is voltooid. Je gasten kunnen zorgeloos je zaak betreden.

gastregistratie-horeca-belgie-nederland

Wat is Gastregistratie?

Met de aangescherpte maatregelen voor het veilig en verantwoord openen van de horeca sector, helpen zij restaurants, bistro’s en brasserieën op een veilige en efficiënte manier. Gastregistratie.be stelt uw gasten snel enkele Covid-19 vragen en verzameld veilig contact informatie. Tevens bieden ze de mogelijkheid om deze waardevolle informatie eventueel in te zetten voor marketingdoeleinde. De gastinformatie wordt opgeslagen om, indien nodig ter beschikking van een contactonderzoek te stellen.

Prijs van deze applicatie bedraagt 99 euro voor de volgende zes maanden.
Bedenk daarbij dat uw medewerkers per klant minstens enkele minuten kostbare tijd verspelen. Voor ons is de rekening dan snel gemaakt. En met het voordeel dat je alle info van je klanten leesbaar in een bestand hebt. Veel minder papierwerk en rompslomp.

Voor meer info, bezoek GASTREGISTRATIE.BE

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>