Logo icoon horeca belgie huisstijl (11)

Bezoekerscentrum ‘d’ Oude Bottelarij’ van Brouwerij Palm-De Hoorn tijdelijk uitgerust als studio voor live presentaties en Webinars

5/5
Bezoekerscentrum ‘d’ Oude Bottelarij’ van Brouwerij Palm-De Hoorn tijdelijk uitgerust als studio voor live presentaties en Webinars

Steenhuffel, 25 februari 2021

De pandemie raakt zowat alle sectoren maar de horeca- en brouwerijsector wordt bijzonder hard getroffen. De strenge veiligheidsmaatregelen beperken onze bewegingsvrijheid privé en zakelijk. Door het wegvallen van de brouwerijbezoeken wordt de sfeervolle en inspirerende ontvangstinfrastructuur bij Brouwerij Palm – De Hoorn tijdelijk omgebouwd tot een studio voor de organisatie van online presentaties en webinars.

Online werken van thuis uit zal nog enige tijd aanhouden en zal in de toekomst deels de norm worden. Connecteren met medewerkers en klanten blijft nu zeker primordiaal, op korte termijn hebben we met z’n allen het online vergaderen en presenteren ontdekt, maar ook de limieten van de bestaande systemen. In samenwerking met studio Amphion ontzorgt de brouwerij bedrijven bij live presentaties en webinars.

Iedereen herkent de stressvolle situaties bij belangrijke live online meetings en presentaties wel: wegvallend internet, haperende beelden, achtergrondlawaai, saaie omgeving, niet perfecte verlichting,… Dit zijn niet de omstandigheden waarmee je geconfronteerd wil worden wanneer je belangrijke boodschappen wil delen en je je wil focussen. Brouwerij Palm – De Hoorn en haar geprivilegieerd A/V partner Studio Amphion slaan de handen in mekaar om deze zorg weg te nemen.

Naast de unieke locatie bieden wij:

  • Volledige technische ondersteuning door vakkundig en ervaren A/V team
  • Professioneel uitgelichte studio
  • PTZ camera setting
  • Microfoons voor 4 sprekers
  • Led schermen
  • Wifi
  • Streaming naar alle livestreamplatformen
  • Ruime parkeergelegenheid nabij brouwerij Palm 

Voor wie het online event met een informele en originele activiteit wil afsluiten beschikt de brouwerij over een ruim assortiment ‘tasting kits’ waarmee de online-gasten getrakteerd kunnen worden.

Praktische info:

Locatie:

Brouwerij Palm – De Hoorn, Steenhuffeldorp 3, 1840 Steenhuffel, Londerzeel (halfweg A12 Brussel Antwerpen)

Informatie & boekingen studio voor webinars, online presentaties en seminars:

Arnold Rottiers: info@studioamphion.be  Mobiel: +32(0)495 24 52 48

www.studioamphion.be

Online shop Brouwerij Palm – De Hoorn:

www.beergifts.be

www.s-hop.be

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen