Custom Text

Deel dit bericht

Alle nieuws / Chef's / Culinair / Evenementen

BBB/ Folie Culinaire 2019

BBB/ Folie Culinaire 2019

Met nog een paar weken te gaan, presenteert Folie Culinaire wederom de internationale chefs die plaats zullen nemen in de befaamde demokeuken tijdens Folie culinaire onderdeel van de BBB Maastricht.

Top Chefs

Rob Roy Cameron van restaurant Gazelle Mayfair (Londen, Verenigd Koninkrijk), Olesia Drobot van EM restaurant (Sint-Petersburg, Rusland) en sterrenchef Heiko Lacher van restaurant Anima (Tuttlingen, Duitsland) zullen in de demokeuken van Culinaire Saisonnier 2019 inspirerende masterclasses geven. Folie Culinaire is een vast onderdeel van horecavakbeurs BBB Maastricht. Deze beurs is inmiddels uitgegroeid tot hét internationaal gerenommeerde evenement voor horecaprofessionals uit het hogere segment.

Verder houden wij u op de hoogte van line up op culinaire gebied

Bij Horeca & Friends besteden we net als vorige jaar ieder week aandacht aan een bekende Chef die aanwezig zal zijn tijdens de drie dagen lange culinaire gekte met inspirerende kook- en productpresentaties op de Folie Culinaire, voor en door (inter)nationale Sterrenchefs. De komende weken stellen wij op de zaterdagen een Chef aan je voor, vandaag een portret van:

Herbert Robbrecht – Herbert Robbrecht, Vrasene (West-Vlaanderen)

Herbert Robbrecht laat moed niet zakken’, kopte de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws in 2018, een dag nadat Michelin bekendgemaakt had dat Herbert Robbrecht na veertien jaar zijn Michelinster was kwijtgeraakt. Robbrecht, die het restaurant dat zijn naam draagt samen met zijn vrouw runt, is naar eigen zeggen wars van al te veel technieken en theater. ,,Ik kook voor mijn klanten en niet voor types die met een hoop bombarie en theater van tafel willen worden geblazen”, zegt hij er zelf over. ,,Als mijn gasten hier een stuk tarbot of een kalfsmedaillon bestellen ligt er een fatsoenlijke portie op het bord, die ook nog eens perfect bereid is.”

www.herbertrobbrecht.be

Zien én proeven tijdens Folie Culinaire van 7 tot 9 oktober 2019 in Maastricht: dé plaats waar Horeca & Friends zich ontmoeten 🥂

Vraag je vrienden om Horeca & Friends te Liken 💟

Heb jij nu ook Horeca nieuws te melden mail of app ons dan:horecaenfriends@gmail.com

Corneille
Horeca & Friends

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>