Vegginspiratie voor en door chefs

5/5
Chefsproveggie-Horeca-belgie-Online-horeca-beurs-horeca-winkel

SOJA EEN DUURZAME KEUZE
Soja is ALPRO’s meest gebruikte ingrediënt. Dus wel goed om te weten dat die regenwoud- en GGO-vrij is.
“Het grootste deel is van Europese kweek, de rest komt uit Canada (en wordt over zee getransporteerd voor een kleinere voetafdruk). Op dit moment werkt Alpro samen met de boeren om het waterverbruik te meten, checken ze welk effect dat heeft op de plaatselijke ecosystemen en onderzoeken ze manieren om dit te verminderen.”
Geniet dus maar met een gerust hart van die soja!

EEN REGENBOOG OP JE BORD
Stel je een extra kleur voor in de regenboog wortelschijfjesmix. De aantrekkelijke kleurencombinatie van wit tot rood komt namelijk volledig natuurlijk tot stand. Deze unieke mix is het resultaat van een goede samenwerking tussen ARDO‘s agro en innovations team. Het resultaat is een uitbundig kleurenpalet dat een extra dimensie geeft aan elk gerecht!

NO MEAT NO NONSENSE
Over plantaardige voeding bestaat veel gezever in de wereld. Tijd om eens eerlijk te zeggen hoe het zit … en dat doet GREENWAY in hun allereerste tv-campagne!

Ben jij even verzot op plantaardige producten als wij?
Deel je favoriete Greenway-gerecht dan zeker op je socials met de hashtag #nomeatnononsense. Zo helpen we samen het gezever voorgoed de wereld uit! 

SPEK VAN KNOLSELDER
Geen probleem voor de SkyLine Combi-Ovens van ELECTROLUX PROFESSIONAL
In een paar stappen maak je van een eenvoudige knolselderij een vegetarische vervanger van spek. De stoom uit de Electrolux Professional Skyline Combi-Oven zorgt hierbij voor een snelle garing.

VARIËREN MET VEGA
Vegetarisch en vegan zijn niet meer weg te denken uit de keuken van vandaag. Het aantal vegetariërs groeit en het aantal flexitariërs groeit nog harder. Als versspecialist wil je natuurlijk hulp en inspiratie bij de vegetarische opties die je aanbiedt.

Met de Vega Binding mix van VERSTEGEN maak je met weinig handelingen je eigen smaakvolle vegetarische producten. 

Bron: Chefs Pro Veggie neiuwsbrief

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen

Vegetarische Restaurants in België: Een Groene Revolutie in de Gastronomie

België staat bekend om zijn rijke culinaire tradities, met iconische gerechten zoals wafels, chocolade en frieten. In de afgelopen jaren is er echter een duidelijke verschuiving zichtbaar in de Belgische eetgewoonten, met een groeiende belangstelling voor plantaardige voeding en vegetarisch eten. Deze trend is niet alleen te danken aan gezondheidsbewuste consumenten, maar ook aan een groeiend milieubewustzijn en de wens om ethische keuzes te maken op het gebied van voeding. Het resultaat? Een explosie van vegetarische restaurants die zich richten...

Lees meer