Wijn Wijn Wijn – Sommeliers in sterrenrestaurants

5/5
Wijn Wijn Wijn – Sommeliers in sterrenrestaurants

livestream

Op 15 november hebben ze drie top sommeliers uit Vlaamse sterrenrestaurants te gast op hun virtuele WijnWijnWijn-sofa. Ze polsen er naar hun leven als sommelier, hun favoriete wijn- en gerechten combinaties, opkomende wijnregio’s, hoe ze hun wijnkaarten samenstellen, de impact van COVID-19 op hun job en nog veel meer.
Ze starten deze editie in de provincies West- en Oost-Vlaanderen, met als gasten niemand minder dan:
– Charlotte Crul van Cuines 33* in Knokke-Heist
– Tom Ieven van Hof van Cleve*** in Kruishoutem
– Vincent Willekens van Hostellerie Le Fox** in De Panne

Ze hopen jullie talrijk online te verwelkomen op zondag 15 november 2020 om 17u, hier bij Wijn Wijn Wijn.Je kan onze 2 eerste livestreams nog bekijken op
https://www.youtube.com/watch?v=-adigu8ncQw
https://www.youtube.com/watch?v=NMoiA0N_U6I

Hou je van wijn? Ben je gepassioneerd door wijn? Wil je er alles over weten? Maakt niet uit of je een pro bent of niet.
Je bent welkom bij de FB-groep WIJNWIJNWIJN.

WIJNWIJNWIJN serveert/deelt berichtjes, info, tips, opinies,… over alle wijnen. Van wit tot dieprood en alles er tussenin, met of zonder bubbels, van dichtbij tot zeer ver weg, van superzoet tot beendroog, van goedkoop tot onbetaalbaar, in grote en kleine glazen,…En niet onbelangrijk WIJNWIJNWIJN serveert klare wijn! WIJNWIJNWIJN is niet gelinkt aan enig commerciële organisatie, dienst of bedrijf. Noch voor, noch achter de schermen.Heb je vrienden die van wijn houden? Nodig ze uit om ook lid te worden van WIJNWIJNWIJN. Want samen staan we sterker!

https://www.facebook.com/groups/wijnwijnwijn

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen

Vegetarische Restaurants in België: Een Groene Revolutie in de Gastronomie

België staat bekend om zijn rijke culinaire tradities, met iconische gerechten zoals wafels, chocolade en frieten. In de afgelopen jaren is er echter een duidelijke verschuiving zichtbaar in de Belgische eetgewoonten, met een groeiende belangstelling voor plantaardige voeding en vegetarisch eten. Deze trend is niet alleen te danken aan gezondheidsbewuste consumenten, maar ook aan een groeiend milieubewustzijn en de wens om ethische keuzes te maken op het gebied van voeding. Het resultaat? Een explosie van vegetarische restaurants die zich richten...

Lees meer