Creatievelingen lanceren covigun om ruimtes te ontsmetten

5/5
Covigun horeca belgie horeca winkel online horeca beurs (4)

Annemie De Meyer uit Pulle is exclusief verdeler voor de Benelux van de covigun, een door Hendrik Heyrman uit Beveren ontwikkelde automatische vernevelaar om virussen te bestrijden. “De waterstofperoxide die wij gebruiken is efficiënter dan alcohol”, zegt het corona-creatief duo. Red: Nieuwsblad.

  • Ideaal voor het ontsmetten van ruimtes en voertuigen door het spuiten op oppervlakken.
  • Te gebruiken met Covikill 5L (1/100 concentraat) of Covikill 10L kant-en-klaar.
  • Presentatie en veiligheidsinformatiebladen 
  • gebruiksaanwijzing
  • Ideaal voor het ontsmetten van ruimtes en voertuigen door het spuiten op oppervlakken.
  • Te gebruiken met Covikill 5L (1/100 concentraat) of Covikill 10L (gebruiksklaar)

Het desinfecteert met een 360°-spray gedurende 4 tot 6 uur.

De vernevelaar is perfect droog in één minuut. Het moet daarom niet met een doek worden gedroogd.

Voordeel: tijdsbesparing
De vloeistof is op waterbasis: goedkoper dan alcohol.
Door gebruik te maken van Covigun kunnen gebruikers familieleden, medewerkers en vrienden geruststellen over de veiligheid.

Covikill is goedgekeurd door de FOD Volksgezondheid.

Wenst u een Covigun aan te schaffen? Neem dan een bezoek aan de shop van Online Horeca Beurs.

MIJN ZAAK ONLINE

Ook een artikel van uw zaak op Horeca België? Of heb je liever dat ons team bij je langskomt voor een persoonlijk bezoek en een leuk gesprek?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je.

Nieuwe berichten

Onze shop

Meest gelezen

Vegetarische Restaurants in België: Een Groene Revolutie in de Gastronomie

België staat bekend om zijn rijke culinaire tradities, met iconische gerechten zoals wafels, chocolade en frieten. In de afgelopen jaren is er echter een duidelijke verschuiving zichtbaar in de Belgische eetgewoonten, met een groeiende belangstelling voor plantaardige voeding en vegetarisch eten. Deze trend is niet alleen te danken aan gezondheidsbewuste consumenten, maar ook aan een groeiend milieubewustzijn en de wens om ethische keuzes te maken op het gebied van voeding. Het resultaat? Een explosie van vegetarische restaurants die zich richten...

Lees meer